Αντίο μακριά μαλλιά! Η Nicole Scherzinger υιοθέτησε το πιο hot καρέ κούρεμα

Μαρία Ροδίτη
Αντίο μακριά μαλλιά! Η Nicole Scherzinger υιοθέτησε το πιο hot καρέ κούρεμα

Μα πόσο της ταιριάζει!

Αν δεν είναι το καρέ το κούρεμα της δεκαετίας, τότε ποιο είναι; Ρητορική είναι, φυσικά, η ερώτηση. Τα τελευταία δύο χρόνια το bob haircut- είτε στην κοντή, είτε στην πιο μακριά εκδοχή του- έχει λατρευτεί από τις celebrities με τη μία μετά την άλλη να το δοκιμάζουν.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Jennifer Lopez έκοψε blunt bob, ενώ τώρα… η Nicole Scherzinger είπε «αντίο» στα πολύ μακριά μαλλιά της υιοθετώντας αυτό το τόσο hot κούρεμα.

wavy bob haircut

DIY Time! Το wavy bob είναι ακαταμάχητο – Tips για τέλειους κυματισμούς

Super hot το καρέ της Nicole Scherzinger

Με ένα βίντεο στο Instagram η Nicole Scherzinger αποκάλυψε το νέο hair look της. Η τραγουδίστρια έδειξε στην αρχή τα πολύ μακριά, μαύρα μαλλιά της και… με μια μαγική κίνηση – τραβώντας τα- είχε το απόλυτο καρέ κούρεμα. Να δες!


https://www.instagram.com/reel/CaNlcc_Ne6v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για ένα κυματιστό καρέ με όγκο, που φτάνει ως το πηγούνι και αναδεικνύει πολύ τα κόκαλα του προσώπου της Nicole! Υποψιαζόμαστε, μάλιστα, πως πίσω από αυτό το τόσο chic bob «κρύβεται» ο Έλληνας hairstylist, που κάνει καριέρα στην Αμερική, ο Δημήτρης Γιαννέτος. Κι αυτό, γιατί η τραγουδίστρια τον έχει κάνει tag στο post της.

Από πού ήρθε η έμπνευση

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται από πού πήρε έμπνευση η Nicole Scherzinger και προχώρησε σε αυτήν την αλλαγή. Εσένα πάει κάπου το μυαλό σου;

https://www.instagram.com/p/CXAe2JglfiG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Δεκέμβριο του 2021, πάντως, η Nicole Scherzinger υποδύθηκε την Grace στην παραγωγή Annie του NBC και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι από εκεί της μπήκε η ιδέα να κάνει καρέ. Η τραγουδίστρια, για τον ρόλο της, είχε κάνει ένα faux bob σε vague hairstyle, που της πήγαινε πολύ.

Wait, μη φεύγεις! Στην gallery θα δεις κι άλλα ωραία καρέ κουρέματα σε περίπτωση που… το σκέφτεσαι κι εσύ τελευταία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ