Καραμέλα-σοκολάτα! 8 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να έχεις στο beauty radar σου

Μαρία Ροδίτη
Καραμέλα-σοκολάτα! 8 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να έχεις στο beauty radar σου

Θα θέλεις να τα φας…

Και ποια δεν τρελαίνεται να αγοράζει beauty items κι αυτά να έχουν μεθυστικές μυρωδιές! Αρώματα που να σε παρασέρνουν μαζί τους. Άλλη, βλέπεις, είναι η χάρη μιας κρέμας σώματος που δεν έχει κάποια συγκλονιστική μυρωδιά, κι άλλη εκείνης που μοσχοβολάει και πραγματικά… θέλεις να τη φας.

Ειδικά, μάλιστα, αν έχει άρωμα καραμέλας ή σοκολάτας, ένα είναι το βέβαιο: πως θα θέλεις να λουστείς με αυτήν. Ναι, καλά κατάλαβες! Σήμερα θα σου παρουσιάσω προϊόντα ομορφιάς με καραμέλα και σοκολάτα, τα οποία πραγματικά αξίζει να έχεις στο beauty radar σου.

Μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου - 10 hair mist για να μοσχοβολούν τα μαλλιά σου

Καραμέλα ή σοκολάτα;

Όταν σκέφτηκα να κάνω ένα θέμα με προϊόντα ομορφιάς με σοκολάτα ή καραμέλα, ρώτησα τις φίλες μου ποια από τις δύο γεύσεις να προτείνω σε εσένα, την αναγνώστριά μου. Στο τραπέζι που πίναμε καφέ επικράτησε ένας χάος, γιατί οι μισές έλεγαν σοκολάτα και οι άλλες μισές καραμέλα.


via GIPHY


Ε, λοιπόν, κι εγώ είπα να το παίξω… σε διπλό ταμπλό και να βρω beauty items και με σοκολάτα και με καραμέλα. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα κανείς αντιστέκεται σε ένα από τα δυο αρώματα, οπότε σκέφτηκα να είμαι γενναιόδωρη μαζί σου και να σου «συστήσω» ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά σε αυτές τις δύο μυρωδιές, που σίγουρα θα σε κάνει να θέλεις να το φας.

Πάμε για beauty shopping;

Για φαντάσου… μια ολόκληρη μπανιέρα να μυρίζει σοκολάτα. Αν γίνεται; Φυσικά και γίνεται με το αφρόλουτρο που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Όπως επίσης κι αν είσαι σε διατροφή και δεν τρως σοκολάτα, μπορείς να παρεκκλίνεις λιγάκι και να τη γευτείς κάνοντας την απόλυτη μάσκα χειλιών.



Η beauty list που θα βρεις παρακάτω είμαι σίγουρη πως θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Κι αν ακόμα η καραμέλα και η σοκολάτα δεν ήταν στις πρώτες σου επιλογές, τώρα θα γίνουν.

Καλά ψώνια, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ