6 beauty treatments που κάνουν οι A-list stars πριν τη βραδιά των Oscars

Μαρία Ροδίτη
6 beauty treatments που κάνουν οι A-list stars πριν τη βραδιά των Oscars

Η βραδιά απαιτεί λάμψη και οι celebrities προετοιμάζουν την επιδερμίδα τους αρκετές μέρες πριν την απονομή των Oscars.

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τα βραβεία Oscars 2022 και η αλήθεια είναι πως μια αγωνία για το τι θα φορέσουν οι A-list stars στο κόκκινο χαλί την έχουμε. Άλλωστε, μετά από 2 χρόνια πανδημίας και μη πραγματοποίησης τόσο μεγάλων events, δεν μπορεί παρά η αναμονή μας να είναι μεγαλύτερη.

Τι gown θα φορέσει η Kristen Stewart; Πώς θα κάνει τα μαλλιά της η Charlize Theron; Κάνοντας ένα scroll στο διαδίκτυο και βλέποντας παλαιότερες εμφανίσεις των stars στο red carpet των Oscars κάπως έτσι σκέφτομαι. Έχω να σου πω, όμως, ότι πριν από τη λαμπερή βραδιά των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου υπάρχει μια ολόκληρη προετοιμασία για τις stars. Δεν γίνονται όλα εκείνη την ημέρα, όπως καταλαβαίνεις.

Όλα όσα θα περιέχει η goodie bag των Oscars 2022

Οι celebrities μέρες πριν – μη σου πω και εβδομάδες- έχουν κλείσει τα beauty ραντεβού τους με τους experts και έχουν φροντίσει να έχουν το πιο λαμπερό δέρμα ever, την πιο υγιή επιδερμίδα που είχαν ποτέ για να τραβήξουν δικαίως τα φλας των φωτογράφων. Ποιες είναι, όμως, οι θεραπείες ομορφιάς που κάνουν; Θα τις μάθεις όλες ευθύς αμέσως και... ετοιμάσου να ζαλιστείς με το κόστος τους.

Τα beauty treatments που κάνουν οι stars πριν τη βραδιά των Oscars

#1 The eye brightener

Η Gina Mari είναι αισθητικός στο Los Angeles και η expert που πολλές stars εμπιστεύονται για να έχουν το απόλυτο λαμπερό βλέμμα πριν τα βραβεία Oscars. Οι celebrities επιλέγουν τη θεραπεία «The eye brightener», η οποία έχει διάρκεια 20 λεπτών, κοστίζει 250 δολάρια και είναι εντελώς ανώδυνη. Στην ουσία, μια ειδική συσκευή κινείται κατά μήκος του κόκαλου του φρυδιού και κάτω από τα μάτια προσφέροντας μια ζεστασιά, η οποία ανανεώνει την επιδερμίδα στο σημείο και χαρίζει φωτεινό βλέμμα.

ZENDAYA1

#2 The Booty Shaper

Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία γλουτών και η πλαστικός χειρουργός, Sheila Nazarian, από το Beverly Hills είναι η expert στην οποία απευθύνονται οι stars. Τι της ζητούν; Να έχουν καλύτερες αναλογίες, ώστε να «κάθεται» στο σώμα τους πιο σωστά το gown που θα φορέσουν. Οπότε, οι ενέσεις αυτές – που αποτελούνται από γαλακτικό οξύ και νερό- προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου κι έτσι «γεμίζουν» τα σημεία που θέλει η εκάστοτε πελάτισσα. Όσο για το κόστος τους; Είναι πολύ ακριβές και κυμαίνονται από 6.000 ως 40.000 δολάρια.

#3 The Foot Saver

Πώς να αντέξουν οι stars τόσες πολλές ώρες πάνω στα ψηλοτάκουνά τους; Αντέχουν, αντέχουν κι αυτό χάρη στον πλαστικό χειρουργό, Gabriel Chiu, ο οποίος φημίζεται για τη θεραπεία ποδιών με υαλουρονικό οξύ. Για να καταλάβεις, λίγες μέρες πριν τα Oscars οι celebrities επισκέπτονται τον expert και κάνουν ενέσεις υαλουρονικού οξέος στα πόδια τους, ώστε να δημιουργηθεί ένα μαξιλαράκι, που βοηθά στη μείωση της πίεσης στα δάχτυλα των ποδιών που ίσως να προκληθεί λόγω των ψηλοτάκουνων. Το κόστος της θεραπείας αγγίζει τα… 3000 δολάρια.



Δες στην gallery 3 ακόμη θεραπείες ομορφιάς που κάνουν οι celebrities πριν τη βραδιά των Oscars.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ