Μια ανάσα πριν τα Oscars 2022… θυμόμαστε τα beauty looks των περσινών βραβείων

Μαρία Ροδίτη
Μια ανάσα πριν τα Oscars 2022… θυμόμαστε τα beauty looks των περσινών βραβείων

Τα Oscars 2021 είχαν iconic χτενίσματα και make up looks που μας έμειναν αξέχαστα.

Αν είσαι λάτρης της έβδομης τέχνης είμαι σίγουρη πως περιμένεις με αγωνία τα αποψινά βραβεία Oscars. Θέλεις κι εσύ – επιτέλους- να δεις ποιοι και ποιες θα είναι οι stars που θα πάρουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, τι ευτράπελα θα έχει η βραδιά, αλλά και πόση λάμψη θα υπάρχει στο κόκκινο χαλί.

Γιατί φέτος- σε μια προσπάθεια να ξεχαστεί η δύσκολη «φάση» που πέρασαν τα μεγάλα events του πλανήτη λόγω κορονοϊού- τα Oscars υπόσχονται να θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές.

Όλα όσα θα περιέχει η goodie bag των Oscars 2022

Εποχές που τα gowns και οι A-list stars άφηναν ιστορία με τις εμφανίσεις τους και που το μακιγιάζ και τα χτενίσματά τους γίνονταν λόγος συζήτησης για πολλές μέρες.


https://www.instagram.com/p/B8ULBdVnV3V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα περσινά beauty looks είχαν λάμψη – Τα φετινά θα έχουν περισσότερη

Μια ανάσα, λοιπόν, πριν τα Oscars 2022 και προτού τα προγνωστικά για τους νικητές επιβεβαιωθούν ή διαψευστούν, σκεφτήκαμε να θυμηθούμε τα make up looks και τα χτενίσματα που είδαμε πέρσι στο κόκκινο χαλί.

Από τη super chic χαμηλή αλογοουρά της Margot Robbie με τις αφέλειες – που έκανε πανικό το 2021 και έγινε trend- και το μακρύ καρέ της Laura Pausini με το κατακόκκινο κραγιόν, μέχρι τη Zendaya με το wavy hair look της, στην gallery θα βρεις όλες τις A-list stars που μαγνήτισαν τα βλέμματα στα Oscars 2021.



Αλήθεια, εσύ έχεις σκεφτεί πώς θα ήθελες να δεις τις αγαπημένες σου celebrities στο αποψινό red carpet των Oscars; Stay tuned γιατί το Queen.gr θα είναι στις επάλξεις και θα σου παρουσιάσει σε real time όλα όσα θα συμβαίνουν στα Oscars 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ