Regina Hall, Amy Schumer, Wanda Sykes - Ποιες είναι οι 3 γυναίκες στην παρουσίαση των Oscars 2022

Νατάσσα Σχοινά
Regina Hall, Amy Schumer, Wanda Sykes - Ποιες είναι οι 3 γυναίκες στην παρουσίαση των Oscars 2022

Τρεις αστείες και δυναμικές γυναίκες κωμικοί έχουν αναλάβει την παρουσίαση των φετινών βραβείων.

Τα ηνία της παρουσίασης των 94ων βραβείων Όσκαρ θα έχουν γυναικείο «άρωμα». Μετά την αισθητή απουσία της πατροπαράδοτης λάμψης του θεσμού τα προηγούμενα χρόνια λόγω πανδημίας, η διοργάνωση θέλει φέτος να επαναφέρει τα πράγματα στην πρότερη κατάστασή τους.

Ο παραγωγός Will Parker, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε το κοινό πως η Regina Hall, η Amy Schumer και η Wanda Sykes θα είναι οι οικοδέσποινες των Oscars 2022, σημειώνοντας την πρώτη φορά που η κάθε μία αναλαμβάνει τον ρόλο.

«Το σόου της φετινής χρονιάς στοχεύει στο να ενώσει όλους όσους αγαπούν τις ταινίες. Επί τη ευκαιρία, έχουμε συγκεντρώσει τρεις από τις πιο δυναμικές, ξεκαρδιστικές γυναίκες με διαφορετικά κωμικά στυλ. Περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Να περιμένετε το απρόσμενο»

Oscars Statuette GIF by The Academy Awards

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας, David Rubin, και ο CEO Dawn Hudson προσυπογράφουν τη γενικότερη θέληση του θεσμού και το όραμα του Parker για τη φετινή χρονιά.

«Η παρουσίαση του γεμάτου αστέρες πάρτι γίνεται από τρεις δυναμικές, αστείες γυναίκες που μας προσκαλούν να γελάσουμε και να γιορτάσουμε τους καλύτερους στον κινηματογράφο»

Ποιες είναι οι τρεις γυναίκες στην παρουσίαση των φετινών βραβείων Όσκαρ

Regina Hall

hall sykes schumer 2022oscars3

H Regina Hall έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως Brenda Meeks στις ταινίες «Scary Movie» (2000-2006). Έκτοτε, πολλές ακόμα συμμετοχές σε επιτυχημένες ταινίες του Hollywood προστέθηκαν στο βιογραφικό της. «Malibu's Most Wanted», «King's Ransom», «The Honeymooners» και «Law Abiding Citizen» είναι μόνο μερικές από αυτές. Πολλοί τη θυμούνται από το «Think Like a Man», όπου υποδυόταν την Candace Hall, ενώ το ντουέτο της με τον Kevin Hart το 2014 για την ταινία «About Last Night» ανήκει σε αυτά που οι λάτρεις των κωμικών ταινιών έχουν ξεχωρίσει. Το 2018, ωστόσο, ο ρόλος της στην ταινία «Support the Girls» τής χάρισε το New York Film Critics Circle Award για την Καλύτερη Ηθοποιό.

Σε προσωπικό επίπεδο, η Hall έχει διαγνωστεί με σκληρόδερμα, ένα χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα που προσβάλλει το δέρμα, το μυοσκελετικό σύστημα, τα αγγεία και άλλα όργανα ου σώματος, όπως τα η καρδιά και οι πνεύμονες). Στον ελεύθερό της χρόνο, η ηθοποιός είναι εθελόντρια για τη φροντίδα ηλικιωμένων ανθρώπων.




Amy Schumer

hall sykes schumer 2022oscars4

Η Amy Schumer είναι μία από τις πιο γνωστές κωμικές ηθοποιούς σήμερα. Η εξωστρέφεια και το ταπεραμέντο της φαίνονται όχι μόνο στις ταινίες αλλά και σε κάθε συνέντευξη που δίνει. Η καριέρα της άρχισε στα 00s, αλλά η συμμετοχή της στην πέμπτη σεζόν του «Last Comic Standing» το 2007 βοήθησε στην καθιέρωση του ονόματός της. Το 2015, η σταρ έγραψε και πρωταγωνίστησε στο «Trainwreck», για το οποίο, μάλιστα, έλαβε υποψηφιότητα για Writers Guild of America Award για Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο αλλά και για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Έναν χρόνο μετά, η Schumer εξέδωσε τα απομνημονεύματά της, που βρέθηκαν για δύο εβδομάδες στα best-seller των New York Times στην κατηγορία του μη-φανταστικού, ενώ έχει προταθεί και για δύο βραβεία Grammy για το «Amy Schumer: Live at the Apollo».



Wanda Sykes

hall sykes schumer 2022oscars5

Η Wanda Sykes έλαβε για πρώτη φορά αναγνώριση το 1999 όταν δούλευε ως σεναριογράφος στο «The Chris Rock Show», οπότε και απέσπασε ένα Primetime Emmy Award. Το 2004, η κωμικός συγκαταλέχθηκε στους 25 πιο αστείους ανθρώπους της Αμερικής. Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται ρόλοι σε παραγωγές, όπως «The New Adventures of Old Christine» (2006–10), «Curb Your Enthusiasm» (2001–), «Black-ish» και «My Super Ex-Girlfriend» (2006). Αυτήν την περίοδο, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «The Upshaws». Συνολικά, η Sykes έχει προταθεί για 14 Primetime Emmys, ένα εκ των οποίων πήρε σπίτι -αυτό για το «The Chris Rock Show»-.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oscars 2022: Η Χριστίνα Μπίθα αναπολεί το Los Angeles και προβλέπει τους φετινούς νικητές

17 παραγωγές που πήραν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και έχουν γυναικείο lead

Oscars 2022 Σκηνοθεσία: Το «Dune» είναι το μεγαλύτερο σνομπάρισμα μετά το «Inception»