Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τα eye patches & να δοκιμάζει χτενίσματα από το Internet #πολυφιλημας

Μαρία Ροδίτη
Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τα eye patches & να δοκιμάζει χτενίσματα από το Internet #πολυφιλημας

Η Δανάη Μπάρκα μιλά στο Queen.gr για τη λατρεία που έχει στα αξεσουάρ μαλλιών, για τα beauty λάθη του παρελθόντος, για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της, αλλά και για το τι σημαίνει για εκείνη «ομορφιά».

Είναι ένα πολύ φρέσκο, χαμογελαστό και γεμάτο ζωή κορίτσι. Είναι η δική μας Δανάη, η Δανάη της διπλανής πόρτας, που μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη!». Η Δανάη Μπάρκα είναι μία παρουσιάστρια που μας γεμίζει αισιοδοξία με το πρώτο τηλεοπτικό της on και μία γυναίκα που αισθάνεσαι πως θα περάσεις πολύ ωραία μαζί της αν ποτέ τη συναναστραφείς και εκτός πλατό. Για εμάς εδώ στο Queen.gr, όμως, και σίγουρα για πολλές άλλες γυναίκες που την αγαπούν, η Δανάη Μπάρκα είναι και beauty Inspo.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις λατρέψει τα super chic χτενίσματα με hair accessories που κάνει στην εκπομπή της; Ή τα υπέροχα make up looks της, που δείχνουν πως η Δανάη τολμά και δοκιμάζει; Γιατί και με smoky eyes και nude χείλη την έχουμε δει, αλλά και με φωτεινά, κόκκινα ή φούξια κραγιόν.

Με πλεξούδες και girly μακιγιάζ η Δανάη Μπάρκα! Η Γαρυφαλλιά Οροκλού μας δίνει όλα τα tips

Η Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, η οποία αυτήν την περίοδο μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην καθημερινή εκπομπή της στο MEGA, «Πάμε Δανάη!», αλλά και στη θεατρική παράσταση, «Ουρανία», μίλησε στο Queen.gr για όλα τα μυστικά ομορφιάς της, για τα beauty λάθη που έκανε στο παρελθόν, για το αν ενημερώνεται για τα beauty trends και –φυσικά- για την beauty «εμμονή» της, που δεν είναι άλλη από τις μάσκες προσώπου.

https://www.instagram.com/p/CaRta51LSJI

Τι σημαίνει για σένα ομορφιά;

Ομορφιά είναι οτιδήποτε με κάνει να χαμογελάω. Από τον εσωτερικό μου κόσμο μέχρι τη φροντίδα που θα δώσω στον εξωτερικό μου κόσμο. Ομορφιά είναι οι ωραίες μυρωδιές, ομορφιά είναι η καθαριότητα και η καθαρότητα… Η ομορφιά είναι παντού. Κάποιες φορές ορατή αμέσως και κάποιες δυσδιάκριτη, αλλά είναι παντού.

https://www.instagram.com/p/CbuOuZsMalY

Ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς στην καθημερινότητά σου;

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταλαιπωρώ αρκετά το δέρμα μου με make up, όποτε αρχίζω σίγουρα από καλό ντεμακιγιάζ. Δεν κοιμάμαι βαμμένη και προσπαθώ πριν κοιμηθώ να βάζω λάδια ενυδάτωσης, βιταμίνες και ό,τι μου προτείνει η γιατρός μου. Η αλήθεια είναι ότι μόλις ξυπνήσω θα ενυδατώσω αμέσως το πρόσωπό μου, αφού το πλύνω με κρύο νερό και θα βάλω serum, βιταμίνη C και μετά τις κρέμες που έχω επιλέξει και που είναι δύο. Τα Σαββατοκύριακα, που έχω ελεύθερο χρόνο, θα κάνω μάσκες... Τρελαίνομαι να φοράω μάσκες έτοιμες ή να φτιάχνω σπιτικές.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πρωινό και βραδινό μακιγιάζ;

Μεγαλώνοντας λατρεύω το άβαφο look με ενυδατωμένη επιδερμίδα κι ένα απλό gloss. Αν, όμως, χρειάζεται να βαφτώ, μου αρέσει να πειραματίζομαι. Μια μεγαλύτερη αγάπη έχω στις ροζ αποχρώσεις, με απαλό μάτι, λίγη ροζ σκιά και απαλές αποχρώσεις χειλιών.

https://www.instagram.com/p/Cb9qIMqMVLV

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» φοράς συχνά hair accessories- που είναι hot τάση- και εναλλάσσεις τα χτενίσματα (αλογοουρές, κότσους, half up). Γενικά παρακολουθείς τις τάσεις ομορφιάς, ενημερώνεσαι ή αφήνεσαι εντελώς στα χέρια των experts;

Γενικά ενημερώνομαι και μπαίνω στο Internet να βλέπω νέα χτενίσματα ή τάσεις. Μ’ αρέσει να δοκιμάζομαι. Τα μαλλιά μου τα λατρεύω και ειδικά τις στέκες και τα περίεργα κοκαλάκια ή φιόγκους τα προτιμώ και τα αγαπώ. Θα μπορούσα κάθε μέρα να φοράω διαφορετικά αξεσουάρ.

Υπάρχει κάποιο μυστικό ομορφιάς που έχεις «κλέψει» από τη μαμά σου;

Όχι, γιατί νομίζω ότι η μαμά μου δεν έχει μυστικά ομορφιάς για να «κλέψω» αχαχχαα! Μάλλον εκείνη «κλέβει» από εμένα! Έχω «κλέψει», όμως, μια συμβουλή από μια γυναίκα που εμπιστεύομαι σ' αυτά τα θέματα, φίλη μου, η οποία μου είπε να παίρνω αλόη φυτό απ’ τη γλάστρα μου, να το ανοίγω, να το απλώνω στο πρόσωπο και στα μαλλιά μου και να το αφήνω όσο περισσότερο μπορώ.

Υπάρχει κάποια beauty εμμονή που έχεις τον τελευταίο καιρό ή κάποιο beauty trend που να σε έχει ενθουσιάσει;

Με έχει ενθουσιάσει το στυλ μαλλιών με ρόλεϊ… μου αρέσει ο αέρας και η κίνηση που δίνουν στην τρίχα και η αισθητική της παλιάς εποχής. Επίσης πλέον επειδή έχω καταλάβει πόσο σημαντική είναι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια-που παλαιότερα δεν το έπαιρνα της μετρητοίς εκείνο το σημείο- έχω πάθει εμμονή με τα eye patches.

Υπάρχει κάποιο beauty mistake που να έκανες στο παρελθόν και να το έχεις μετανιώσει;

Δεν ξεβαφόμουν καλά και πείραζα οτιδήποτε έβγαινε στο πρόσωπό μου-σπυράκια ή οποιαδήποτε κοκκινίλα. Αυτό είναι απαγορευτικό. Πλέον με ενυδατώνω με οτιδήποτε μπορώ και με φροντίζω περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hair accessories! Η Δανάη Μπάρκα με την πιο hot τάση στα μαλλιά

Matchy-matchy μακιγιάζ; Γιατί όχι; Η Δανάη Μπάρκα μας θυμίζει ότι το total ροζ πάει σε όλες