Happy Mother’s Day! Έχουμε 10 super cute δώρα που σίγουρα θα λατρέψει η μητέρα σου

Happy Mother’s Day! Έχουμε 10 super cute δώρα που σίγουρα θα λατρέψει η μητέρα σου

Μεθαύριο γιορτάζει η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας και της αξίζει ο κόσμος όλος! Θα της πάμε λουλούδια, θα την αγκαλιάσουμε και θα της δώσουμε δεκάδες φιλιά και φυσικά θα της κάνουμε ένα τρυφερό δωράκι. Εδώ λοιπόν θα βρεις τις beauty επιλογές σου που σίγουρα θα την ξετρελάνουν.

Πόσο υπέροχες είναι οι μανούλες μας! Πιστεύω πραγματικά ότι έχουν μαγικές δυνάμεις. Τα φαγητά τους είναι πιο νόστιμα από όλα τα άλλα, τα ρούχα που πλένουν είναι πιο αφράτα, πιο μοσχομυριστά. Έχουν πάντα δίκιο και ας τσακωνόμαστε συνέχεια και είναι οι μόνοι άνθρωποι που μας αγαπούν ολοκληρωτικά και άνευ όρων.

Αυτά τα μοναδικά πλάσματα λοιπόν, έχουν τη δική τους ημέρα, τη Γιορτή της Μητέρας που είναι αυτή την Κυριακή. Σίγουρα έχεις κανονίσει να πας να τη δεις αν μένετε στην ίδια πόλη ή να πιείτε καφέ και να μιλήσετε στο τηλέφωνο το πρωί για να την ακούσεις. Τα λουλούδια που θα της πάρεις είναι φυσικά δεδομένα… γιατί να μην της κάνεις όμως και ένα beauty δώρο;

mothersday.jpeg

Το invisible haircut είναι το κούρεμα που χρειάζεσαι αν βαριέσαι το styling στα μαλλιά

Ένα άρωμα, ένα προϊόν για να φροντίσει τα μαλλιά της, ένα κραγιόν ή μία σκιά, μία κρέμα ή έναν ορό. Οι επιλογές σου είναι δεκάδες και μπορεί να μπερδευτείς, γι’ αυτό κάναμε εμείς όλη τη δουλειά για εσένα. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα 10 πιο cute, τρυφερά αλλά και πρακτικά δώρα που μπορείς να κάνεις στη μανούλα σου για να γιορτάσεις το πόσο υπέροχη είναι.

Ρίξε μία ματιά και μην ανησυχείς, όλα τα προϊόντα που διαλέξαμε είναι από e-shops και μπορούν να φτάσουν στην πόρτα της άμεσα, ακόμα και αν δεν μένετε στην ίδια πόλη! Happy Mother’s Day Queens!

Hairstyling 101: Ο αφρός είναι το καλύτερο «εργαλείο» για τα μαλλιά σου

Scarlet Beauty, The Earthy Colors Set

ScarlEast22TF01_P_1.jpeg

Το σετ περιλαμβάνει ένα τέλειο κραγιόν Tom Ford, Lip Color Satin Matte Lipstick στην απόχρωση London Suede και μία μεταξένια σκιά Tom Ford, Cream Color For Eye στην απόχρωση Spice.

Nina Ricci, L'air Du Temps À Paris Eau De Toilette

nina.png

Το εμβληματικό άρωμα L'Air du Temps ντύνεται με ανοιξιάτικα μοτίβα σε συνεργασία με τον οίκο Antoinette Poisson. Και αν δεν ξέρεις ήδη το θρυλικό αυτό άρωμα, μάθε ότι έχει νότες από μανταρίνι, μιμόζα, μέλι και λευκό μόσχο.

Jo Malone London, Silk Blossom Diffuser

jo.png

Ένα πολυτελές αλλά minimal diffuser με το υπέροχα φρέσκο και δροσερό άρωμα Silk Blossom. Fun fact: Οι πεταλούδες και τα κολιμπρί δεν μπορούν να αντισταθούν στο άρωμα που αναδύουν τα άνθη από τα δέντρα μεταξιού.

YSL, Lash Clash Mascara

ysl.png

Χάρη σε δυο κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες για την πρωτοποριακή σύνθεση και το εξειδικευμένο βουρτσάκι, η Lash Clash χαρίζει πλούσιο όγκο, ντύνει τις βλεφαρίδες με πλούσιο μαύρο χρώμα και παραμένει σταθερή έως και για 24 ώρες.

Clarins, UV Plus SPF 50

cla.png

Ένα προϊόν που προστατεύει ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία αλλά από τις 5 μορφές ρύπανσης: Ατμοσφαιρική ρύπανση, ρύπανση εσωτερικών χώρων, γύρη, blue-light και φωτο-ρύπανση.

Shu Uemura, Cleansing Oil Gentle Radiance Cleanser

shu.png

Το πιο πολυτελές καθαριστικό για τα μαλλιά που τα αφήνει λαμπερά και υπέροχα ενυδατωμένα.

L’ Oreal Professionnel, Steampod 3.0

prof.png

Το επαναστατικό σύστημα ισιώματος που έχει γίνει best seller, μεταμορφώνει τα μαλλιά πανεύκολα με τη δύναμη του ατμού.

L’ Occitane, Cherry Blossom Hand Cream

occci.png

Kρέμα, εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ για θρέψη και προστασία, και εκχύλισμα κερασιάς από την περιοχή Luberon της Προβηγκίας, για ενυδάτωση, άνεση και υπέροχο φρουτώδες άρωμα.

Wella Professionals, Oil Reflections Light Oil

Wella-Professionals-Oil-Reflections.jpeg

Πρόκειται για ένα λάδι με πολυτελή σύνθεση από έλαιο Macadamia, έλαιο Αβοκάντο και Βιταμίνη Ε, που αποκαλύπτει άμεσα τις αντανακλάσεις του χρώματος των μαλλιών.

Scarlet Beauty, The Repair Skin Set

ScarlEast22EL01_P_1.jpeg

Το σετ περιλαμβάνει τον θρυλικό ορό Estee Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II και ένα πολυτελές προϊόν καθαρισμού Estee Lauder, Take It Away Gentle Eye & Lip Makeup Remover.