Mushroom brown: Η Jennifer Lopez άφησε τις μελί ανταύγειες για το πιο hot καστανό

Μαρία Ροδίτη
Mushroom brown: Η Jennifer Lopez άφησε τις μελί ανταύγειες για το πιο hot καστανό

Το τελευταίο διάστημα η Jennifer Lopez «ορκιζόταν» στα μελί highlights, όμως τώρα αποφάσισε να τα απαρνηθεί και να τολμήσει ένα πολύ trendy και σκούρο καστανό.

Μπορεί να είχες συνηθίσει το τελευταίο διάστημα την Jennifer Lopez με μελί ανταύγειες στα μαλλιά της, που τη φώτιζαν αρκετά, όμως η star- μια ανάσα πριν υποδεχθούμε το καλοκαίρι- αποφάσισε να κάνει την ανατροπή. Κι ενώ οι περισσότερες γυναίκες όσο ο καιρός φτιάχνει «ανοίγουν» το χρώμα των μαλλιών τους, η JLo έκανε ακριβώς το αντίθετο και τα σκούρυνε υιοθετώντας ένα από τα πιο hot hair color trends του 2022: το mushroom brown.

Coconut mocha: Το πιο «δυναμικό» hair color trend της άνοιξης

Με mushroom brown απόχρωση στα μαλλιά η Jennifer Lopez

Με ασημί lurex παντελόνι και λευκό, σατέν πουκάμισο πόζαρε στο Instagram της η Jennifer Lopez δείχνοντας το νέο hair look της. Η 52χρονη star μπορεί να μην άλλαξε κούρεμα, έκανε όμως μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της υιοθετώντας τη mushroom brown απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CdW5CpUpPej

Όπως βλέπεις, πρόκειται για ένα πολύ σκούρο, ψυχρό καστανό, το οποίο στις άκρες ανοίγει πολύ και γίνεται ξανθό. «It’s Monday», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με τους fans να την επικροτούν για το νέο χρώμα μαλλιών της.

Το mushroom brown είναι το πιο hot καστανό

Το mushroom brown hair color αποτελείται από μια ψυχρή βάση, η οποία βοηθά στη δημιουργία ενός ashy εφέ και φέρνει στον νου… το μανιτάρι portobello.

Ακριβώς όπως το δημοφιλές μανιτάρι, έτσι κι αυτό το χρώμα μαλλιών δείχνει καστανό με την πρώτη ματιά. Αν το δεις, όμως, καλύτερα θα διακρίνεις light γκρι με καφές αποχρώσεις να μπλέκονται μεταξύ τους.

Κι αν αναρωτιέσαι σε ποιες ταιριάζει το mushroom brown hair color, θα σου πω αμέσως! Κολακεύει μοναδικά τα καστανά κορίτσια και είναι ένας τέλειος τρόπος να αναβαθμίσεις το καστανό μαλλί σου χωρίς να… ξεφύγεις από το φυσικό σου χρώμα και πολύ.