Hairspiration: Η Υβόννη Μπόσνιακ υιοθέτησε το πιο chic καρέ κούρεμα

Μαρία Ροδίτη
Hairspiration: Η Υβόννη Μπόσνιακ υιοθέτησε το πιο chic καρέ κούρεμα

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε την πιο κομψή αλλαγή στην εμφάνισή της κόβοντας τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ κι έδωσε το hairspiration το σωστό σε όλες τις γυναίκες.

Την Υβόννη Μπόσνιακ τη γνωρίζουμε αρκετά χρόνια με τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της να είναι ελάχιστες. Το μοντέλο παρέμενε πιστή για καιρό στα σκούρα καστανά και μεσαίου μήκους μαλλιά της και, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Queen.gr, είχε παραδεχθεί ότι δύσκολα θα έκανε αλλαγή στα μαλλιά και ιδιαίτερα στο μήκος τους. Να, όμως, που η Υβόννη… το τόλμησε κι έκοψε καρέ κούρεμα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν ζει χωρίς lip balm και θέλει να μεγαλώσει όμορφα σαν την Audrey Hepburn

Το νέο hair look της Υβόννης Μπόσνιακ

Χθες το μεσημέρι (10/5) η Υβόννη Μπόσνιακ υποψίασε τους ακολούθους της στο Instagram ότι επρόκειτο να αλλάξει τα μαλλιά της μιας και ανέβασε ένα Insta Story με την ίδια να κάθεται στην καρέκλα του κομμωτή της και να γράφει: «Something new is coming today #timeforachange».

https://www.instagram.com/p/CdYkoWFjpLJ

Στη συνέχεια, η Υβόννη αποκάλυψε με Insta Story και post στο Instagram το νέο καρέ κούρεμά της με τους followers της να δηλώνουν ενθουσιασμένοι και να την επικροτούν για την αλλαγή. Όπως βλέπεις, το μοντέλο έκοψε αρκετά τα μαλλιά του επιλέγοντας ένα μακρύ συμμετρικό καρέ, που τελειώνει στα κόκαλα του ντεκολτέ και είναι super wow. Είναι φρέσκο, ανάλαφρο και σύγχρονο, ενώ αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Υβόννης.

Η φροντίδα των μαλλιών της Υβόννης Μπόσνιακ

Μιλώντας στο Queen.gr τον περασμένο μήνα, η Υβόννη Μπόσνιακ είχε αποκαλύψει πώς ακριβώς περιποιείται τα μαλλιά της για να είναι απαλά και υγιή, αλλά και ότι δύσκολα θα έκοβε τα μαλλιά της. Να, όμως, που τελικά άλλαξε γνώμη κι έκανε ένα super stylish καρέ.

https://www.instagram.com/p/CR0u0QZD0Bi

«Προσέχω πολύ τα μαλλιά μου, γιατί έχω πολύ λεπτή τρίχα. Χρησιμοποιώ μόνο τα προϊόντα της Shu Uemura, αλλά αυτήν την περίοδο συγκεκριμένα τη σειρά ashita supreme. Εννοείται σε κάθε λούσιμο βάζω πρώτα μάσκα και μετά conditioner. Και πάντα προϊόν θερμοπροστασίας πριν χρησιμοποιήσω το πιστολάκι. Πιστεύω, ωστόσο, ότι για να έχει μια γυναίκα λαμπερά μαλλιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τριχωτό της κεφαλής. Πρέπει, δηλαδή, να φροντίζουμε εντατικά το τριχωτό της κεφαλής για να έχουμε υγιή και λαμπερή τρίχα», είχε δηλώσει στο Queen.gr η Υβόννη Μπόσνιακ.

Και είχε συμπληρώσει: «Μέχρι τα 17 μου είχα πολύ κοντά μαλλιά, σαν της Linda Evangelista. Τώρα ναι μεν πιστεύω ότι θα μου ταίριαζαν τα κοντά μαλλιά, το έχω σκεφτεί, αλλά δεν θα το έκανα. Έχω πάντα μαζεμένα τα μαλλιά μου, με βολεύουν, οπότε δύσκολα θα το τολμούσα».

Υβόννη, καλά έκανες και τόλμησες!