Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν ζει χωρίς lip balm και θέλει να μεγαλώσει όμορφα σαν την Audrey Hepburn

Μαρία Ροδίτη
Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν ζει χωρίς lip balm και θέλει να μεγαλώσει όμορφα σαν την Audrey Hepburn

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκαλύπτει στο Queen.gr τα μυστικά ομορφιάς της 

@yvonini

Η Υβόννη Μπόσνιακ μιλά στο Queen.gr για τη ρουτίνα ομορφιάς της και τον τρόπο με τον οποίο περιποιείται τα υπέροχα μαλλιά της, για τα beauty προϊόντα που δεν μπορεί ούτε για μια μέρα ν’ αποχωριστεί, ενώ μοιράζεται μαζί μας μια φωτογραφία της από τα 17 της όταν και είχε πολύ κοντά μαλλιά αλά Linda Evangelista.

Είναι μοντέλο, έχει τη δική της εταιρεία ρούχων εδώ και αρκετά χρόνια, είναι μανούλα ενός 8χρονου κοριτσιού και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου. Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει καθημερινά ν’ ανταποκριθεί σε τόσους πολλούς, διαφορετικούς κι απαιτητικούς ρόλους, όμως δεν ξεχνά ότι πάνω από όλα είναι γυναίκα.

Η Υβόννη - μέσα σε όλη αυτήν την τρελή καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχει να φέρει εις πέρας -δεν αμελεί να φροντίσει τον εαυτό της, να περιποιηθεί την επιδερμίδα της, τα μαλλιά της, ακόμα κι αν πρέπει να ζοριστεί για να βρει αυτόν τον λιγοστό χρόνο για την ίδια. Για όλα αυτά, για τα μυστικά ομορφιάς της, τα beauty items που λατρεύει και δεν αποχωρίζεται ούτε καν στα ταξίδια της, για τα beauty trends και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της ομορφιάς μιλά στο Queen.gr η Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ αποκαλύπτει και αν θα τολμούσε να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της.

10 beauty looks της Υβόννης Μπόσνιακ που ξεχωρίσαμε και θα λατρέψεις κι εσύ

Υβόννη, τι σημαίνει για σένα ομορφιά;

Ακούγεται κλισέ, αλλά για μένα η ομορφιά φαίνεται στο καθαρό βλέμμα και στο αληθινό χαμόγελο. Η ομορφιά έρχεται από μέσα μας.

https://www.instagram.com/p/CR4BW2XjTBA

Ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς στην καθημερινότητά σου;

Είμαι πολύ τακτική με τη ρουτίνα ομορφιάς μου. Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνήσω είναι να πιώ ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι, γιατί δίνει boost στον οργανισμό μου, αποβάλλει τις τοξίνες και συμβάλλει σε ένα πιο υγιές και καθαρό δέρμα. Μετά χρησιμοποιώ οπωσδήποτε καθαριστικό προσώπου, βάζω τις κρέμες μου και εννοείται το αντηλιακό μου. Πάντα χρησιμοποιώ αντηλιακό.

Το δέρμα σου είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο. Εμφανίζεις το καλοκαίρι πανάδες κι αν ναι πώς τις καταπολεμάς;

Από την εγκυμοσύνη και μετά είχα μεγάλο θέμα με τις πανάδες. Δυστυχώς, όταν οι πανάδες προκύπτουν από ορμονικά θέματα είναι πολύ δύσκολο και να φύγουν. Τα τελευταία 2 χρόνια με έχει σώσει η ρετινόλη – τη λατρεύω-, ενώ θεωρώ πολύ σημαντικό και το αντηλιακό. Σίγουρα, όμως, οι πανάδες θέλουν πολλή υπομονή.

https://www.instagram.com/p/CHX4eOklmcI

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πρωινό και βραδινό μακιγιάζ;

Ακόμα κι όταν φαίνομαι άβαφη κάνω τα beauty κόλπα μου. Το πρωί φοράω πάντα concealer, γιατί έχω έντονους μαύρους κύκλους, ρουζ, γυρίζω με ψαλίδι τις βλεφαρίδες μου, φοράω μάσκαρα και οπωσδήποτε lip balm. Γενικά είμαι λάτρης του φυσικού μακιγιάζ. Όσο για το βραδινό make up look που λατρεύω, αυτό είναι το μαύρο eyeliner με το κόκκινο κραγιόν. Το θεωρώ super chic.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό πάνω σου και πώς το τονίζεις;

Πιστεύω ότι το πιο χαρακτηριστικό πάνω μου είναι τα μάτια μου. Το ένα μάτι μου είναι μπλε και το άλλο πράσινο κι ας μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Αυτό μου αρέσει πολύ και για αυτό τονίζω με το μακιγιάζ τα μάτια μου. Συνήθως χρησιμοποιώντας eyeliner.

Υπάρχει κάποιο αγαπημένο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών, που δεν αλλάζεις με τίποτα;

Αγαπημένο serum για μένα είναι το Darphin, Intral Daily Rescue Serum, η κρέμα που χρησιμοποιώ τελευταία είναι η Augustinus Bader The Rich Cream, ενώ δεν ζω χωρίς το lip balm της Dior, το Dior Addict Lip Glow Natural Glow Custom Color Reviving Lip Balm. Επίσης, αγαπώ τη μάσκα ομορφιάς Mey peel off mask precious gold, στα μαλλιά μου χρησιμοποιώ ανελλιπώς το λαδάκι Shu Uemura Essence Absolue Oil και τρελαίνομαι με το The Pionears, Ο.Μ.G. Treatment Oil, το οποίο είναι λάδι σώματος.

Ποιο άρωμα φοράς και γιατί σου αρέσει;

17 χρόνια φορούσα το ίδιο άρωμα, όμως τον τελευταίο έναν χρόνο έχω πάθει εμμονή με το Apple Brandy On The Rocks της Kilian Paris. Είναι ασύλληπτο.

Όταν πας κάποιο ταξίδι ποιο προϊόν ομορφιάς θα πάρεις μαζί σου οπωσδήποτε και γιατί; Τι δεν λείπει, δηλαδή, από το νεσεσέρ σου;

Επειδή τα μαλλιά μου φριζάρουν πολύ έχω πάντα και στο νεσεσέρ μου και στην τσάντα μου το λαδάκι της Shu Uemura Essence Absolue Oil που σου είπα και προηγουμένως. Επίσης, έχω πάντα μαζί μου lip balm και μάσκα ομορφιάς. Ακόμα και 2 μέρες ταξίδι να πάω θα βρω χρόνο να κάνω τη μάσκα μου.

https://www.instagram.com/p/CRtsPhwjxbC

Το φυσικό χρώμα μαλλιών σου είναι το ξανθό όμως εδώ και χρόνια τα βάφεις καστανά. Πώς περιποιείσαι τα μαλλιά σου για να είναι λαμπερά και υγιή δεδομένου ότι είναι και βαμμένα; Στα υγιή μαλλιά σου παίζει κάποιον ρόλο η διατροφή σου;

Προσέχω πολύ τα μαλλιά μου, γιατί έχω πολύ λεπτή τρίχα. Χρησιμοποιώ μόνο τα προϊόντα της Shu Uemura, αλλά αυτήν την περίοδο συγκεκριμένα τη σειρά ashita supreme. Εννοείται σε κάθε λούσιμο βάζω πρώτα μάσκα και μετά conditioner. Και πάντα προϊόν θερμοπροστασίας πριν χρησιμοποιήσω το πιστολάκι. Πιστεύω, ωστόσο, ότι για να έχει μια γυναίκα λαμπερά μαλλιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τριχωτό της κεφαλής. Πρέπει, δηλαδή, να φροντίζουμε εντατικά το τριχωτό της κεφαλής για να έχουμε υγιή και λαμπερή τρίχα.

Τα τελευταία χρόνια έχεις μαλλιά μεσαίου μήκους. Θα σκεφτόσουν ποτέ να τα κόψεις καρέ ή να τολμήσεις ακόμα κι ένα pixie cut;

Πρέπει να σου πω ότι μέχρι τα 17 μου είχα πολύ κοντά μαλλιά, σαν της Linda Evangelista. Τώρα ναι μεν πιστεύω ότι θα μου ταίριαζαν τα κοντά μαλλιά, το έχω σκεφτεί, αλλά δεν θα το έκανα. Έχω πάντα μαζεμένα τα μαλλιά μου, με βολεύουν, οπότε δύσκολα θα το τολμούσα.

mposniak_beauty.jpg

Η Υβόννη Μπόσνιακ στα 17 της με κοντά μαλλιά

Υπάρχει κάποιο μυστικό ομορφιάς που έχεις «κλέψει» από τη μαμά σου;

Φυσικά! Όταν ήμουν μικρή έβλεπα συνέχεια τη μητέρα μου να φοράει κραγιόν στα χείλη και έπειτα να το χρησιμοποιεί στα μάγουλα ως ρουζ. Το κάνω και εγώ αυτό. Και, μάλιστα, και με κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, μιας και δημιουργείται στα μήλα το χρώμα της υγείας.

Υπάρχει κάποια beauty εμμονή που έχεις τον τελευταίο καιρό ή κάποιο beauty trend που να σε έχει ενθουσιάσει; Γενικά παρακολουθείς τα trends ομορφιάς; Ενημερώνεσαι;

Λατρεύω τον κόσμο της ομορφιάς. Το να ασχολούμαι με το beauty είναι η χαλάρωσή μου, εκεί αφιερώνω τον λίγο προσωπικό χρόνο που έχω. Τελευταία μ’ αρέσουν πολύ τα eye patches τα οποία χρησιμοποιώ εντατικά και νομίζω ότι είναι μεγάλο trend. Γενικότερα, μου αρέσει πολύ να ενημερώνομαι για ό,τι νέο έρχεται στον κόσμο της ομορφιάς. Κυρίως, όμως, διαβάζω ιατρικά άρθρα και reviews δερματολόγων για να ξέρω τι νέο υπάρχει.

https://www.instagram.com/p/CR63IQXD2Yu

Υπάρχει κάποια γυναίκα που θεωρείς beauty icon και τη θαυμάζεις;

Θαυμάζω την κάθε γυναίκα. Η γυναίκα είναι το ωραιότερο πλάσμα που υπάρχει και γι’ αυτό δεν έχω κάποιο beauty icon. Αυτό που κάνω είναι να παρατηρώ τις γυναίκες και να «κλέβω» από την κάθε μία κάτι που με εντυπωσιάζει και ξεχωρίζει. Τώρα που το λες, όμως, θα μπορούσα να σου πω την Audrey Hepburn. Όσο μεγάλωνε τόσο πιο όμορφη γινόταν. Μακάρι κι εγώ να μεγαλώσω το ίδιο όμορφα.