Άσε το make up στην άκρη – 10 αντηλιακά με χρώμα για προστασία και κάλυψη των ατελειών

Μαρία Ροδίτη
Άσε το make up στην άκρη – 10 αντηλιακά με χρώμα για προστασία και κάλυψη των ατελειών
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Το αντηλιακό με χρώμα είναι το super προϊόν ομορφιάς του καλοκαιριού!

Είναι αρκετά βαρετό και κουραστικό αλλά και επιβαρυντικό για την επιδερμίδα να κάνουμε layering πολλών προϊόντων. Φαντάσου, δηλαδή, κάθε μέρα να βάζεις ενυδατική κρέμα, αντηλιακό, foundation, πούδρα και ούτω καθ’ εξής. Και επιβαρύνεις το δέρμα σου μη επιτρέποντάς του να αναπνεύσει και ξοδεύεις χρόνο. Μια λύση, λοιπόν, είναι να χρησιμοποιείς αντηλιακό με χρώμα.

Έτσι γλιτώνεις το foundation που επιβαρύνει αρκετά την επιδερμίδα, ενώ διατηρείς και προστατευμένο το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Όπως καταλαβαίνεις το αντηλιακό με χρώμα είναι 2 σε 1 προϊόν και must have στο νεσεσέρ σου!

Η σωστή ποσότητα αντηλιακού που χρειάζεται να απλώνεις σε πρόσωπο και σώμα

Προστασία και κάλυψη μαζί

Όπως ίσως γνωρίζεις οι ακτίνες του ήλιου είναι βλαβερές μιας και μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση (aka εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων), πανάδες και να οδηγήσουν ακόμα και στην εμφάνιση καρκίνου του δέρματος.

Relaxed woman applying sunscreen. Joyful girl with face cream standing on nature background

Γι’ αυτό ακριβώς οι ειδικοί φωνάζουν πως το αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιείται χειμώνα-καλοκαίρι. Τώρα… Αν θες και κάλυψη μαζί η λύση είναι μία: αντηλιακό με χρώμα. Γιατί να φοράς και foundation και αντηλιακό; Φοράς αυτό το 2 σε 1 προϊόν και είσαι πανέτοιμη, άκρως προστατευμένη από τον ήλιο και με καλυμμένες τυχόν ατέλειες της επιδερμίδας σου.

Shopping time!

Αν ακόμα δεν έχεις προμηθευτείς ένα αντηλιακό με χρώμα, σίγουρα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Έχοντας αυτό το magic item στο νεσεσέρ σου θα αισθάνεσαι safe πάντα και παντού.

Check, λοιπόν, την gallery και δες τα 10 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις – επιτέλους- το δικό σου!