10 αντηλιακά σε spray για να ψεκάζεσαι και να προστατεύεσαι από τον ήλιο ανά πάσα στιγμή

Μαρία Ροδίτη
10 αντηλιακά σε spray για να ψεκάζεσαι και να προστατεύεσαι από τον ήλιο ανά πάσα στιγμή

Αν ακόμα δεν υπάρχει στην τσάντα ή το νεσεσέρ σου ένα αντηλιακό σε spray, ήρθε η ώρα να προστεθεί.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε πολλές φορές. Το αντηλιακό πρέπει να γίνει ο καλύτερός σου φίλος κάθε εποχή και κάθε μέρα, ανεξαρτήτως αν έχει ήλιο ή βροχή. Ειδικά τώρα, όμως, που οδεύουμε προς το καλοκαίρι και η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά, το αντηλιακό πρέπει να έχει μια βασική θέση στη ρουτίνα ομορφιάς σου, αλλά και… στην τσάντα σου.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα ανανεώνεις το αντηλιακό σου, χωρίς όμως να χαλάς το μακιγιάζ σου μέσα στη μέρα και εδώ σου έχω τη λύση: θα επενδύσεις σε ένα αντηλιακό σε μορφή spray, θα κλείνεις τα μάτια, θα ψεκάζεσαι και that’s it. Όλη μέρα θα είσαι προστατευμένη και ήσυχη ότι ο ήλιος δεν πρόκειται να κάνει κακό στην επιδερμίδα σου.

Να, γιατί πρέπει να φοράς αντηλιακό και μέσα στο σπίτι

Γιατί πρέπει να φοράς κάθε μέρα αντηλιακό

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι! Ο ήλιος είναι πανταχού παρών. Ακόμα και τις μέρες με συννεφιά και βροχή που κρύβεται, έχει την ικανότητα να επηρεάζει την επιδερμίδα. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση αντηλιακού, αλλά και η ανανέωσή του μέσα στη μέρα.

antiliako_spray.jpg

Βλέπεις, το αντηλιακό καθυστερεί την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων. Ειδικότερα, η καθημερινή χρήση αντηλιακού προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος, ενώ μειώνει και την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων. Βοηθάει, επίσης, στην πρόληψη των πανάδων και των δυσχρωμιών της επιδερμίδας, αλλά όχι μόνο.

Το αντηλιακό σε προστατεύει και από την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος από τις ακτίνες του ήλιου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί είναι απαραίτητη η χρήση του, αλλά και η ανανέωσή του μέσα στην ημέρα;

Shopping time

Αν, λοιπόν, δεν έχεις προμηθευτεί ακόμα αντηλιακό ήρθε η ώρα να το κάνεις, αλλά να επιλέξεις ένα σε spray για τη δική σου διευκόλυνση. Με το spray, βλέπεις, δεν έχεις το άγχος ότι θα πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου με αντηλιακό και να γίνεις χάλια. Άσε που μπορείς μέσα στη μέρα να ανανεώσεις το αντηλιακό σου χωρίς να αλλοιώσεις το μακιγιάζ.

Μπες στην gallery τώρα και δες τα 10 καλύτερα αντηλιακά σε spray που αξίζει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου. Το Σαββατοκύριακο έρχεται και είναι η τέλεια ευκαιρία για beauty shopping.