Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο τα pearly nails της Hailey Bieber είναι η τέλεια επιλογή

Μαρία Ροδίτη
Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο τα pearly nails της Hailey Bieber είναι η τέλεια επιλογή
Instagram: haileybieber

Η Hailey Bieber έκανε το πιο απλό αλλά κομψό pearly μανικιούρ και σου δίνει το απαραίτητο Inspo για τους γάμους του καλοκαιριού στους οποίους είσαι καλεσμένη.

Η Hailey Bieber είναι γνωστή για τα κομψά beauty looks που δημιουργεί. Το μοντέλο έχει καταφέρει να κάνει no make up μακιγιάζ που είναι η επιτομή του elegance και να φτιάχνει χτενίσματα που θέλεις να τα χαζεύεις για ώρες για την απλότητά τους. Και, φυσικά, έχει πάντα πολύ περιποιημένα μανικιούρ.

Αυτήν τη φορά, το supermodel έκανε το απόλυτο nail look για κάθε περίσταση αλλά κυρίως για την περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο. Και είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις δεχθεί αρκετά προσκλητήρια για γάμους που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι…

Ombre nails: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο girly chic μανικιούρ της άνοιξης

Το pearly baby pink μανικιούρ της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber εμπιστεύεται για τα νύχια της τη nail artist, Zola Ganzorigt, η οποία δημοσίευσε στο Instagram account της το νέο μανικιούρ του supermodel. Η Hailey, λοιπόν, επέλεξε να κάνει το απόλυτο clean & chic μανικιούρ σε μακριά και αμυγδαλωτά νύχια.

https://www.instagram.com/p/Cdn-gCGD-Se

Η nail artist της Hailey χαρακτήρισε τα νύχια του μοντέλου ως «pearly baby pink» και όπως βλέπεις στο βίντεο ο χαρακτηρισμός είναι to the point. Τα νύχια της Hailey Bieber έχουν από τη βάση και στο μεγαλύτερο μέρος τους baby pink απόχρωση που καταλήγει σε nude με όλο το νύχι, όμως, να έχει pearly εφέ.

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο πες «ναι» σε pearly nails

Τα κομψά και διακριτικά nude μανικιούρ με pearly εφέ είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Γιατί; Διότι ό,τι ρούχο κι αν φορέσεις, όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις στο outfit σου, τα νύχια σου δεν θα σε «περιορίζουν» καθόλου.

Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι να βρεθείς σε γάμο τις επόμενες μέρες, κάνε το nail art της Hailey Bieber, αλλά δες και 5 pearly μανικιούρ στην gallery για να πάρεις κι άλλο nail Inspo.