5 εύκολα και κομψά χτενίσματα για εσένα που φοράς γυαλιά οράσεως

Μαρία Ροδίτη
5 εύκολα και κομψά χτενίσματα για εσένα που φοράς γυαλιά οράσεως
Alessandro Viero/IMAXTREE.COM

Αυτά τα χτενίσματα θ’ αναδείξουν το πρόσωπό σου και θα σου προσδώσουν ακόμα περισσότερο στυλ!

 

Όταν ήμουν μικρή δε ζήλευα καθόλου τους φίλους και τις φίλες μου, που φορούσαν γυαλιά μυωπίας. Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να εμφανίσω μυωπία ή αστιγματισμό με έπιανε τρέλα. Πίστευα ότι οι φίλοι μου θα με κοροϊδεύουν (ξέρεις πώς είναι τώρα τα παιδιά στο σχολείο), αλλά ταυτόχρονα θεωρούσα ότι αυτό θα ήταν ένα μειονέκτημα στην εμφάνισή μου. Θα έμοιαζα κάπως… nerd.

Τελικά, όλα αυτά ήρθαν να ανατραπούν όταν πριν από 3 χρόνια περίπου χρειάστηκε να φορέσω γυαλιά μυωπίας και τα λάτρεψα.

5 χτενίσματα για να είσαι κομψή ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς

Τα γυαλιά οράσεως με το κατάλληλο χτένισμα μπορούν να σου προσδώσουν απαράμιλλο στυλ

Πραγματικά, όσο κι αν δεν μπορείς να το δεχτείς αυτήν τη στιγμή, τα γυαλιά οράσεως προσδίδουν στυλ, φινέτσα και ένα σοφιστικέ twist, ειδικά αν φροντίσεις σωστά και το χτένισμά σου. Ναι, το σωστό hairstyle σε συνδυασμό με τα γυαλιά οράσεως μπορεί να σε κολακεύσει λίγο παραπάνω και να αναδείξει στον μέγιστο βαθμό τα χαρακτηριστικά σου.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, το πιάσιμο των μαλλιών με διαφορετικούς τρόπους- top knot, ponytail ή πλεξούδα- είναι μια πολύ κομψή και εύκολη λύση για όλες τις ώρες. Αν, λοιπόν, μέχρι σήμερα έβαζες στη θήκη τα γυαλιά σου και προτιμούσες τους φακούς επαφής, ίσως το βίντεο που θα παρακολουθήσεις και τα χτενίσματα που θα δεις να σου αλλάξουν γνώμη.

Πάτα το play, φόρεσε τα γυαλιά σου και δοκίμασε ένα-ένα τα hairstyles για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

Δώσε βάση και στο μακιγιάζ

Αν θέλεις ένα ολοκληρωμένο beauty look με τα γυαλιά οράσεώς σου, πρέπει να ποντάρεις και… στο μακιγιάζ. Αφού, λοιπόν, επιλέξεις ένα από τα παραπάνω χτενίσματα, «παίξε» με τα μάτια κι επίλεξε σκιές ή eyeliners σε πολύ έντονα χρώματα.

gyalia.jpg

Στην gallery θα δεις 3 σκιές και 3 eyeliners σε funky αποχρώσεις κι ετοιμάσου… για τα πιο wow looks με γυαλιά οράσεως!