Η Beyoncé επιστρέφει με νέο album κι εμείς θυμόμαστε 10 iconic beauty looks της

Μαρία Ροδίτη
Η Beyoncé επιστρέφει με νέο album κι εμείς θυμόμαστε 10 iconic beauty looks της

Η Beyonce στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Lion King το 2019, στο Los Angeles.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Invision

Η Beyoncé ή αλλιώς Queen B κάνει comeback μετά από 6 ολόκληρα χρόνια κι εμείς κάνουμε τη δική μας αναδρομή σε εκείνα τα beauty looks που άφησαν εποχή.

Το πρώτο solo album της – 6 χρόνια μετά το «Lemonade»- θα κυκλοφορήσει η Beyoncé στις 29 Ιουλίου. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επιστρέφει πολύ δυναμικά με το άλμπουμ «Renaissance», το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την «αναγέννηση» της καριέρας της.

Ήδη, μάλιστα, πολλοί θαυμαστές της πανηγυρίζουν την επάνοδό της κάτω από τις φωτογραφίες που η ίδια η Queen B έχει δημοσιεύσει στο Instagram account της από τη φωτογράφισή της για το περιοδικό Vogue.

Είδες τις αφέλειες της Beyoncé; Πώς θα τις κάνεις κι εσύ χωρίς να κουρευτείς

Disco φωτογράφιση, disco άλμπουμ;

Τυλιγμένη σε μια ολόχρυση δημιουργία, καθισμένη σε disco μπάλα φορώντας platforms, με vinyl και extravagant outfits, και -φυσικά- με δημιουργικά make up looks και χτενίσματα, η Beyoncé φωτογραφήθηκε από τον Rafael Pavarotti για το περιοδικό Vogue λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

https://www.instagram.com/p/Ce3gDQPrs4T

Το όλο concept της φωτογράφισης θυμίζει 80s, φέρνει στον νου τις discos της εποχής και μας βάζει σε σκέψεις και μεγάλη ανυπομονησία.

https://www.instagram.com/p/Ce3i3M8F1WG

Μήπως το album Renaissance της Beyoncé θα είναι τόσο χορευτικό, τόσο party και disco που δεν θα θέλουμε να φύγουμε από το stage; Αναμένουμε με αγωνία μέχρι τις 29 Ιουλίου που θα κυκλοφορήσει, αλλά… μέχρι τότε πάμε να θυμηθούμε τα πιο epic beauty looks της καλλιτέχνιδας.

Τα iconic beauty looks της Beyonce

Η Beyoncé κι αν έχει πειραματιστεί στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της! Η διάσημη τραγουδίστρια – ανάλογα με το outfit- τολμά και δοκιμάζει διαφορετικά χτενίσματα και μακιγιάζ. Άσε που έχει αλλάξει αρκετές φορές τα μαλλιά της από σκούρο καστανό σε πιο γλυκό μέχρι και σε πολύ ξανθό.

Εμείς θυμηθήκαμε τα iconic beauty looks που έχει κάνει η Queen B τα τελευταία χρόνια και… έλα μαζί μας να τα θυμηθείς κι εσύ!

Σκούρο κραγιόν & sleek κότσος

Η Beyonce στο Met Gala 2014

Photo by George Pimentel/WireImage

Στο Met Gala 2014 η Beyoncé είχε κάνει αυτό το fabulous look επιλέγοντας πολύ σκούρο, μπορντό κραγιόν στα χείλη, χρυσές-καφέ σκιές στα μάτια και highlighter σε όλο το πρόσωπο για τις απαραίτητες δόσεις λάμψης. Ο sleek κότσος στα σκούρα καστανά μαλλιά της συνδυαστικά με το μαύρο βέλο στο πρόσωπο… έκαναν τη διαφορά.

Ανάλαφρες μπούκλες & γήινο μακιγιάζ

2014 MTV Video Music Awards - Arrivals

Η Beyonce στα MTV Video Music Awards 2014

Strauss/Invision/AP

Στα MTV Video Music Awards 2014 η Queen B εμφανίστηκε με ανάλαφρες μπούκλες, τονισμένα φρύδια και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις. H τραγουδίστρια έκανε το κατάλληλο beauty look για το sexy, μαύρο outfit της, το οποίο συνδύασε με oversized σκουλαρίκια στο ίδιο χρώμα.

Sleek tiny πλεξουδάκια και smoky eyes

Beyonce-Virus Relief

Η Beyonce στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Lion King το 2019, στο Los Angeles.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Invision

Στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Lion King, στο Los Angeles, το 2019, η Beyoncé εμφανίστηκε πιο... ανατρεπτική από ποτέ. Με smoky eyes, nude lip gloss, που χάριζε juicy αποτέλεσμα στα χείλη, και μικροσκοπικά, sleek κοτσιδάκια «κολλημένα» στο κεφάλι, θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Συνέχισε στην gallery για να δεις ακόμη 7 iconic beauty looks της Queen B.