Αντηλιακό, μάσκαρα & άλλα 9 προϊόντα ομορφιάς υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της Blake Lively

Μαρία Ροδίτη
Αντηλιακό, μάσκαρα & άλλα 9 προϊόντα ομορφιάς υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της Blake Lively

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Blake Lively είναι beauty addict και… απόδειξη; Το γεμάτο προϊόντα νεσεσέρ της.

Είναι προσγειωμένη, έχει χιούμορ, κάνει πλάκα και την αποδέχεται με μεγάλη ευκολία. Είναι τόσο cool και αυτό έχει βγει πολλές φορές προς τα έξω. Ο λόγος για την Blake Lively, η οποία – εκτός από ένα cool (gossip) girl- είναι και μια πολύ ωραία γυναίκα, που… θυμίζει καλοκαίρι.

Σκέψου για λίγο το ασυναγώνιστο wavy hair look της! Είναι σαν να έχει κάνει τις βουτιές της σε γαλαζοπράσινα νερά και να έχει βγει μόλις από τη θάλασσα. Αναλογίσου, όμως, και το υπέροχο μακιγιάζ αλλά και την επιδερμίδα της. Μοιάζει αλαβάστρινη. Όλα αυτά τα οφείλει, φυσικά, σε γονίδια, αλλά και στο skincare και το μακιγιάζ της. Έλα, πες… Κι εσύ δεν θέλεις να ξέρει τι πραγματικά υπάρχει μέσα στο νεσεσέρ της Blake Lively; Ε, θα το μάθεις ευθύς αμέσως!

Minimal queen! Η Blake Lively με το πιο απλό & chic μανικιούρ που θα κάνεις ξανά και ξανά

Τα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της Blake Lively

Stick foundation: Η Blake Lively το χρησιμοποιεί και ως make up, αλλά και ως concealer, γιατί είναι πολύ εύκολο στη χρήση του.

https://www.instagram.com/p/CaN12fGpV7j

Πούδρα για το τριχωτό της κεφαλής: Ναι, υπάρχει και αυτό το προϊόν και η Blake το λατρεύει και το χρησιμοποιεί όταν θέλει να «γεμίσει» τα αραιά σημεία στο κεφάλι της, ώστε να φαίνονται πιο πλούσιες οι αλογοουρές της.

Σατινέ κραγιόν: Η ηθοποιός λατρεύει τα σατινέ κραγιόν, διότι κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη διατηρώντας τα συγχρόνως ενυδατωμένα.

Bronzer & ρουζ: Σε όλες τις εμφανίσεις της η Blake Lively θέλει να δείχνει κομψή και λαμπερή. Γι’ αυτό χρησιμοποιεί οπωσδήποτε bronzer – για ελαφρύ χρωματάκι- και ρουζ, ώστε να δώσει το χρώμα της υγείας στην επιδερμίδα της. Γι’ αυτό ακριβώς πάντα αυτά τα δύο προϊόντα υπάρχουν στο νεσεσέρ της.

Setting powder: Η ηθοποιός ξέρει πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς το μακιγιάζ σου όλη μέρα, οπότε η setting powder είναι must-have στο νεσεσέρ της.

Αντηλιακό: Ένα έχουμε να πούμε: Συγχαρητήρια Blake!

Highlighter: Το χρησιμοποιεί με φειδώ και σε πολύ μικρές ποσότητες, απλώς για να δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης στην επιδερμίδα της.

Μάσκαρα: Όχι μαύρη μάσκαρα, όμως. Η Blake Lively λατρεύει την καφέ μάσκαρα, γιατί θέλει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της.

Sea texture spray: Πώς αλλιώς θα μπορούσε να πετύχει τους υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά της;

Contour: Δεν το χρησιμοποιεί συνέχεια, αλλά σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Ψαλίδι βλεφαρίδων: Είναι το μυστικό «όπλο» της για να έχει τέλεια απόδοση η μάσκαρα.