10 funky καλοκαιρινά βερνίκια που χρειάζεται ASAP το νεσεσέρ σου

Μαρία Ροδίτη
10 funky καλοκαιρινά βερνίκια που χρειάζεται ASAP το νεσεσέρ σου

Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ και τα νύχια σου χρειάζονται χρώμα κι ένταση! Γι’ αυτό σου έφτιαξα τον απόλυτο οδηγό αγοράς με χρωματιστά βερνίκια νυχιών, που θα λατρέψεις.

Είναι αλήθεια ότι όσο πιο κοντά στο καλοκαίρι βρισκόμαστε τόσο πιο πολύ φτιάχνει η διάθεσή μας. Και σε αυτό βασικό ρόλο παίζουν τα χρώματα. Τα χρώματα που φοράμε στα ρούχα μας και τα οποία είναι πιο φωτεινά, αλλά και τα χρώματα που επιλέγουμε στο μανικιούρ και το πεντικιούρ μας. Γιατί μη μου πεις ότι- όσο fan του μπορντό και του μαύρου κι αν είσαι- δεν θα δοκιμάσεις το καλοκαίρι να βάψεις τα νύχια σου με φούξια, κόκκινο ή τιρκουάζ βερνίκι, γιατί δεν θα σε πιστέψω.

Αυτό, λοιπόν, ακριβώς είναι το σημερινό μας θέμα: τα funky, χρωματιστά βερνίκια που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου για να βάφεις ανά πάσα στιγμή τα νύχια σου και να δημιουργείς ultra chic μανικιούρ και πεντικιούρ.

Black pink! 10 ροζ και μαύρα nail art για να αναδείξεις το punk κορίτσι που κρύβεις μέσα σου

Τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού

Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας λάνσαραν πολύ έντονα χρώματα για το καλοκαίρι του 2022 και αυτά θέλουμε κι εσύ να επιλέξεις για τα νύχια σου. Τα 3 πιο hot color trends είναι τα: cerulean (μια φανταστική απόχρωση του μπλε που κινείται ανάμεσα στο θαλασσί και το τιρκουάζ), το Kelly green (ένα «πλούσιο» πράσινο παπαγαλί) και το hot πορτοκαλί.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι pastel αποχρώσεις που πάντα είναι on trend, αλλά και κλασικές αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών, όπως το ροζ, το φούξια και το κόκκινο. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τις 10 πιο hot αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών που πρέπει ASAP να λάβουν μια θέση στο νεσεσέρ, αλλά και στα μανικιούρ και πεντικιούρ σου.

Μονοχρωμία ή nail art;

Δεν είναι τέλεια τα χρώματα των βερνικιών που σου προτείνουμε; Ε, ναι! Στο χέρι σου είναι τώρα αν θα επιλέξεις τη μονοχρωμία ή αν θα κάνεις κάποιο ιδιαίτερο nail art. Στην επόμενη gallery, πάντως, θα βρεις 5 nail art με μερικά από τα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού για να πάρεις ιδέες και να δημιουργήσεις στα νύχια σου ξεχωριστά σχέδια.

Μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots και… have a colorful summer, girl.