The summer glam: 5 highlighters & 5 tips για να το φορέσεις σωστά

Μαρία Ροδίτη
The summer glam: 5 highlighters & 5 tips για να το φορέσεις σωστά

Το highlighter είναι το go-to προϊόν μακιγιάζ του καλοκαιριού και εδώ θα μάθεις πώς να το φοράς με τον σωστό τρόπο.

Αν υπάρχει ένα προϊόν μακιγιάζ, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, αυτό είναι το highlighter. Γιατί τι θέλουμε αυτήν την εποχή; Φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα! Και το highlighter μπορεί να μας χαρίσει αυτήν την όψη. Όμως, θέλει προσοχή στην εφαρμογή του.

Τι εννοώ με αυτό; Ότι πολλά είναι τα κορίτσια που αρκετές φορές υπερβάλλουν και καταλήγουν να βγαίνουν έξω σαν… πυγολαμπίδες. Και αυτό σίγουρα δεν το θέλεις. Μην ανησυχείς, όμως! Υπάρχουν μερικά μυστικά – τα οποία θα δεις ευθύς αμέσως-, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις σωστή χρήση του αγαπημένου highlighter. Ανακάλυψέ τα και δημιούργησε το απόλυτο summer glam!

Το μυστικό της JLo με το highlighter για λάμψη διαρκείας στο μακιγιάζ

Tips για να φοράς σωστά το highlighter

Στο τόξο του φρυδιού

Το highlighter στο τόξο του φρυδιού φωτίζει αυτόματα το βλέμμα και συγχρόνως δημιουργεί την ψευδαίσθηση ανόρθωσης του φρυδιού.

HIGHLIGHTER.jpg

Στη μύτη

Βάλε highlighter στην άκρη και στο κόκαλο της μύτης και κάνε τη να μοιάζει πιο κομψή και σμιλεμένη.

Στο τόξο του έρωτα (aka cupid’s bow) και στο πηγούνι

Τόξο του έρωτα ονομάζεται η καμπύλη που δημιουργείται στο άνω χείλος. Εκεί, λοιπόν, μπορείς να βάλεις highlighter και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση όγκου στα χείλη. Βάλε, επίσης, λίγο προϊόν και στο κέντρο του πηγουνιού για έξτρα (αλλά κομψή) λάμψη στο μακιγιάζ σου.

Στα ζυγωματικά

Άπλωσε το highlighter με πινέλο κατά μήκος του κόκαλου των ζυγωματικών, εκεί ακριβώς δηλαδή που πέφτει το φως του ήλιου. Φρόντισε, όμως, να μην το φέρεις πολύ κοντά στα μήλα και το αποτέλεσμα είναι παράταιρο.

Shopping time

Τώρα, λοιπόν, που έμαθες πώς να χρησιμοποιείς σωστά το highlighter ήρθε η ώρα και για λίγο… shopping. Στην παρακάτω gallery έχω βρει 5 υπέροχα highlighters με τέλεια υφή, τα οποία – είμαι σίγουρη- θα λατρέψεις.

Scroll και καλά ψώνια, girl!