Τα 2 beauty items που χρησιμοποιεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα looks της παραλίας

Μαρία Ροδίτη
Τα 2 beauty items που χρησιμοποιεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα looks της παραλίας

Στην παραλία δεν χρειάζεσαι πολλά-πολλά για να είσαι κομψή! Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βρει τα items «κλειδιά» για να είναι φρέσκια και λαμπερή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια παρέα με φίλες της. Η παρουσιάστρια/μοντέλο ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές που απολαμβάνει στο Αιγαίο και εμείς – βλέποντάς τη- πήραμε το απόλυτο Inspo για τα beauty looks της παραλίας.

Όλες ξέρουμε ότι στην παραλία και στο νησί γενικότερα δεν χωρούν υπερβολές στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Το coolness είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις εμφανίσεις σου by the beach και η Ηλιάνα- όχι μόνο το γνωρίζει αυτό- αλλά το κάνει και πράξη. Γι’ αυτό και παρατηρώντας τη κι εσύ καλά θα δεις πως 2 beauty items μάλλον έχει στο νεσεσέρ των διακοπών της.

5 peachy βερνίκια νυχιών για να αντιγράψεις το nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τα 2 beauty items που χρησιμοποιεί στην παραλία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Παρατήρησε τις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου παρακάτω. Τα μαλλιά της έχουν beach waves, ενώ η επιδερμίδα της είναι πεντακάθαρη και διακρίνεται μία λάμψη στα χείλη. Όπως βλέπεις, λοιπόν, η παρουσιάστρια δεν έχει χρησιμοποιήσει ούτε βάση, ενώ έχει κάνει το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/Cex74GQsRhH

Συνεπώς… τα 2 beauty items που έχει χρησιμοποιήσει η Ηλιάνα είναι ένα διάφανο lip gloss και sea salt spray για τα μαλλιά. Αλήθεια, χρειάζεσαι τίποτα καλύτερο για να είσαι cool στο νησί ή την παραλία; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Shopping time

Αν κι εσύ ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές σου, σίγουρα το lip gloss και το αλατόνερο για τα μαλλιά δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Για να σε διευκολύνω, στην παρακάτω gallery σού συγκέντρωσα τα αγαπημένα μου lip gloss και sea salt sprays για να κάνεις κι εσύ έγκαιρα το beauty shopping πριν… να σαλπάρει το πλοίο.