Coco-addiction: 10 υπέροχα προϊόντα ομορφιάς με τροπικό άρωμα καρύδας

Μαρία Ροδίτη
Coco-addiction: 10 υπέροχα προϊόντα ομορφιάς με τροπικό άρωμα καρύδας

Καρύδα σημαίνει καλοκαίρι και με αυτά τα προϊόντα ομορφιάς θα την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!

Σε ταξιδεύει σε μέρη τροπικά και ονειρεμένα. Σου αφήνει ένα γοητευτικό, διακριτικό και μοναδικό άρωμα. Σε ξεσηκώνει, σου τονώνει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Ναι, όλα αυτά τα κάνει η καρύδα και το συγκλονιστικό – άκρως καλοκαιρινό- άρωμά της.

Κι επειδή ακριβώς βρισκόμαστε μια ανάσα πριν μπει ο Αύγουστος και νιώσουμε για τα καλά διακοπές και καλοκαίρι, αποφάσισα να σε… μυήσω στον κόσμο της καρύδας και στην ασυναγώνιστη μυρωδιά της. Γι΄αυτό σου προτείνω 10 προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ και στη ρουτίνα σου.

Είσαι coconut lover; Δες δύο τρόπους να ανοίξεις εύκολα την καρύδα

Παρακάτω θα δεις αφρόλουτρα και κρέμες σώματος, lip butter και άρωμα καθώς και πολλά άλλα beauty items που μόνο σε summer mood θα σε βάλουν.

Coconut beauty - Τα πιο μυρωδάτα προϊόντα ομορφιάς με καρύδα

garnier_karyda.jpg

GARNIER, AMBRE SOLAIRE ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

Το απόλυτο λάδι μαυρίσματος με υπέροχο άρωμα καρύδας. Θα το λατρέψεις, γιατί δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας παρά μόνο μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ περιέχει βούτυρο karite που είναι άκρως ενυδατικό.

korres_coconut.jpg

KORRES, BODY BUTTER SPRAY COCONUT GUAVA

Ενυδατικό butter σώματος σε μορφή spray, εμπλουτισμένο με κρυστάλλους shea butter. Βελτιώνει την όψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ το υπέροχο άρωμα καρύδας που εμπεριέχει απλά... σε ταξιδεύει.

fresh_line_coconut.jpg

Fresh Line, ΚΑΡΥΔΑ Αφρόλουτρο

Ένα απαλό αφρόλουτρο, που αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο με το απόλυτα καλοκαιρινό άρωμα καρύδας. Επιπλέον, περιέχει φυσικούς αφριστικούς παράγοντες, που καθαρίζουν το δέρμα χωρίς να το ξηραίνουν αφήνοντάς το απαλό και περιποιημένο.

bodyshop.jpg

THE BODY SHOP, COCONUT LIP BUTTER

Εμπλουτισμένο με βιολογικό, παρθένο έλαιο καρύδας, αυτό το θρεπτικό βάλσαμο χειλιών με υφή σαν βούτυρο θα προσφέρει στα χείλη σου άμεση ενυδάτωση και θα τα διατηρήσει λεία και απαλά. Μη σου κάνει εντύπωση αν βάζοντάς το στα χείλη νιώσεις την ανάγκη... να το φας. Είναι τόσο τέλειο!

coco.jpg

COCO & EVE, Glow Figure Body Moisture Whip Firming Cream

Ενυδατική κρέμα σώματος που έχει και συσφικτικές ιδιότητες. Είναι πραγματικά το ιδανικό προϊόν για να ολοκληρώσεις την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Τα παρθένα έλαια καρύδας και το κακάο διατηρούν το δέρμα νεανικό και ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου. Ακόμα να το αποκτήσεις;

heipoa.jpg

HEI POA, HAIR MASK NOURISHING REPAIR

Εμπλουτισμένη με λάδι Monoï από την Ταϊτή, αυτή η μάσκα θρέφει εντατικά τα ξηρά, ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά. Μια αληθινή θεραπεία που επανορθώνει και ενδυναμώνει την τρίχα, προλαμβάνοντας το «σπάσιμο». Το ασυναγώνιστο άρωμα καρύδας την κάνει απλά ακόμα πιο φανταστική.

laura_mercier.jpg

LAURA MERCIER, HAND CREAM ALMOND COCONUT

Τα χέρια σου ταλαιπωρούνται αρκετά από τα αντισηπτικά και το συχνό πλύσιμο. Με αυτήν την κρέμα, όμως, θα βρουν... τον δάσκαλό τους. Κι αυτό, γιατί ενυδατώνει και χαρίζει βελούδινη υφή την ώρα που τα αρώματα από καρύδα, γιασεμί, ροδόξυλο, ylang- ylang, βανίλια, σπόρους tonka, ηλιοτρόπιο και musk σε σαγηνεύουν.

maxfactor.jpg

MAX FACTOR, MIRACLE PREP LIP SCRUB

Δημιούργησε τον απόλυτο καμβά για χείλη για φίλημα με το Max Factor Miracle Prep Lip Scrub! Με μικροκόκκους ζάχαρης για ήπια απολέπιση και εξαιρετικά θρεπτική σύνθεση, εμπλουτισμένη με καρύδα και βιταμίνη Ε, τα χείλη σου θα είναι... άλλο πράγμα.

nivea.jpg

NIVEA, Body Souffle Coconut & Monoi Oil

Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις, ενώ αφήνουν την επιδερμίδα απαλή κι ενυδατωμένη.

salvatore.jpg

SALVATORE FERRAGAMO, SIGNORINA RIBELLE EAU DE PARFUM

Ένα άρωμα με επαναστατική δημιουργία βασισμένη στις έντονες αντιθέσεις που δημιουργεί ο συνδυασμός από μανταρίνι, ζουμερό κόκκινο αχλάδι, ροζ πιπέρι, τολμηρό ylang-ylang και τροπική καρύδα. Θα το λατρέψεις από την πρώτη κιόλας στιγμή!