#BlackNails: Το μαύρο μανικιούρ είναι hot και το καλοκαίρι & αυτά τα 10 nail art θα σε πείσουν

Μαρία Ροδίτη
#BlackNails: Το μαύρο μανικιούρ είναι hot και το καλοκαίρι & αυτά τα 10 nail art θα σε πείσουν

Κάνε μαύρο μανικιούρ και βρες αυτό το sexiness που επιζητάς το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι σημαίνει φως, ένταση, χρώμα, λάμψη. Έτσι δεν είναι; Μόνο και μόνο ο ήλιος που λάμπει καθημερινά και η θάλασσα που σε προκαλεί να βουτήξεις είναι αρκετά για να θες το χρώμα στη ζωή και στην εμφάνισή σου. Άρα και στα νύχια σου. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι… το μαύρο μανικιούρ είναι και out of season.

Το μαύρο, άλλωστε, είναι παντός καιρού, δεν έχει εποχή και είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να προσδώσεις extra sexiness στην εμφάνισή σου. Γιατί, λοιπόν, να μην το δοκιμάσεις στα νύχια σου;

Πριν βάψεις μαύρα τα νύχια σου δες εδώ…

Μαύρο black mani, αλλά πώς;

Η αλήθεια είναι ότι το total black μανικιούρ μέσα στο κατακαλόκαιρο μπορεί να σε τρομάζει. Και σε καταλαβαίνω. Επειδή, όμως, το μαύρο είναι μια πολύ safe αλλά και chic επιλογή, μπορείς να το κάνεις σε διαφορετική και ίσως πιο διακριτική εκδοχή.

Για παράδειγμα, ένα clear μανικιούρ μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει πολύ ενδιαφέρον με λεπτεπίλεπτα λουλούδια με μαύρο βερνίκι. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις το γαλλικό μανικιούρ σου με μαύρη γραμμή, αντί για την κλασική λευκή ή να βάλεις minimal πινελιές μαύρου σε ένα διάφανο μανικιούρ, π.χ. μικρές καρδούλες. Πραγματικά, οι ιδέες που μπορείς να βρεις στο Instagram και στα accounts των πιο ενημερωμένων nail artists είναι πάρα πολλές και ευφάνταστες.

Εγώ σου βρήκα στην παρακάτω gallery 10 #blacknails που είναι super chic αλλά και εύκολα να δημιουργήσεις μόνη σου. Εντάξει, όχι όλα! Θα δεις μέσα σε αυτά κι ένα υπέροχο μανικιούρ με πέρλες, στο οποίο σίγουρα χρειάζεσαι τη βοήθεια της nail artist σου.

Shopping time

Πολλά από τα παραπάνω μαύρα μανικιούρ μπορείς και μόνη σου στο σπίτι να τα δημιουργήσεις. Γι’ αυτό κι εγώ σου βρήκα 5 μαύρα βερνίκια νυχιών, τα οποία θα δεις στην επόμενη gallery και μπορείς να αγοράσεις για τα DIY mani σου.

Black is always a good idea!