#CherryNails: Τα κεράσια στα νύχια είναι super cute και αυτά τα 10 μανικιούρ το αποδεικνύουν

Μαρία Ροδίτη
#CherryNails: Τα κεράσια στα νύχια είναι super cute και αυτά τα 10 μανικιούρ το αποδεικνύουν

Αν δεν κάνεις #CherryNails τώρα, πότε θα κάνεις;

Είμαι σίγουρη ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα σε απασχολεί το θέμα «νύχια». «Τι μανικιούρ να κάνω στο επόμενο ραντεβού μου;», σκέφτεσαι και βάζεις σε αυτό το τρυπάκι και τη nail artist σου. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι υπάρχουν άπειρες ιδέες, από έντονα χρώματα και θαλασσινά σχέδια μέχρι το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά και τις παραλλαγές του για να δοκιμάσεις στο μανικιούρ σου.

Τι θα έλεγες, όμως, αυτήν την εβδομάδα να πας λίγο διαφορετικά και να βάλεις… φρούτα στα νύχια σου; Όχι οποιαδήποτε φρούτα, αλλά συγκεκριμένα τα κεράσια. Τα #CherryNails είναι μια super cute & fresh πρόταση και θα δώσει πολλούς πόντους στυλ στη συνολική εμφάνισή σου.

Κάνε #rainbownails αν δεν μπορείς να διαλέξεις ένα χρώμα για το μανικιούρ σου

Cherry lovers

Κεράσια μπορείς να βρεις παντού! Στις τούρτες, στα παγωτά, σε γλυκό του κουταλιού. Ακόμα και στα ρούχα το cherry print είναι super cute και chic. Γιατί, λοιπόν, να μην είναι και στα νύχια;

https://www.instagram.com/p/CfHkAq2qEtE

Το κόκκινο – το κατακόκκινο- του κερασιού κολακεύει, άλλωστε, κάθε επιδερμίδα. Είτε είσαι πολύ ανοιχτόχρωμη, είτε σταρένια, είτε έχεις ένα πιο σοκολατί χρώμα, και πάλι τα #CherryNails θα σε κολακεύσουν περισσότερο από όσο νομίζεις.

Nail Inspo

Οι επιλογές, λοιπόν, που έχεις σε ένα μανικιούρ με κεράσια είναι πολλές. Μπορείς να κάνεις γαλλικό μανικιούρ και να το στολίσεις με κεράσια. Μπορεί η γραμμή του γαλλικού nail art να είναι στολισμένη με κερασάκια.

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις κεράσια σε μερικά από τα δάχτυλά σου- όχι σε όλα. Και, φυσικά, να κάνεις color blocking στα νύχια σου βάζοντας… πάντα κεράσια. Ας μη σου λέω άλλα, όμως! Στην gallery θα δεις 10 #CherryNails για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.