Russian manicure: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις δοκίμασε το πιο minimal nail trend του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Russian manicure: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις δοκίμασε το πιο minimal nail trend του καλοκαιριού

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι nail queen και δεν θα μπορούσε παρά να δοκιμάσει πρώτη τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια: το Russian manicure.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες 3 εβδομάδες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με κολλητές φίλες στα Κουφονήσια. Και παρόλο που είναι σε χαλαρή διάθεση, πράγμα το οποίο καθημερινά μας δείχνει μέσα από τα social media, δεν ξεχνά να φροντίσει την εικόνα της. Ναι, σαν γνήσια nail queen που είναι η Ηλιάνα δεν ήταν δυνατόν να αφήσει απεριποίητα τα νύχια της… ούτε στις Κυκλάδες.

Το μοντέλο, λοιπόν, φρόντισε για ακόμη μια φορά να μας δώσει το απαραίτητο nail inspo της εβδομάδας με το ολοκαίνουριο και super hot Russian manicure που έκανε. Τι; Δεν το έχεις ξανακούσει;

Τα 2 beauty items που χρησιμοποιεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα looks της παραλίας

Το Russian manicure της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Με φόντο το πορτοκαλί outfit της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε σε Insta Story το ολοκαίνουριο nail art της, που δεν είναι άλλο από το Russian manicure. Τι είναι αυτό;

https://www.instagram.com/p/Cfd1w6nMQm4

Πρόκειται, στην ουσία, για ένα clean μανικιούρ- σε οποιαδήποτε απόχρωση- στο οποίο έχει γίνει εξαιρετικά βαθύς καθαρισμός στα πετσάκια. Τα πετσάκια, λοιπόν, πρέπει να είναι άψογα, να μην ξεφεύγει απολύτως τίποτα, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι το μανικιούρ είναι αψεγάδιαστο χωρίς αμφιβολία.

Τώρα θα μου πεις εύλογα… τι σχέση έχει αυτό το μανικιούρ με τη Ρωσία; Κι εδώ σού έχω απάντηση. Οι Ρωσίδες nail artists λάνσαραν το συγκεκριμένο στυλ στα νύχια και για αυτό του δόθηκε το όνομα Russian manicure. Σε αυτό το σημείο να σου πω πως και η Hailey Bieber είναι φανατική θαυμάστρια του συγκεκριμένου nail art και γι’ αυτό, άλλωστε, το επιλέγει πολύ συχνά!

undefined

Nail Inspo

Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές μανικιούρ στις οποίες το μήκος, το σχήμα και το σχέδιο έχουν προτεραιότητα, το Russian manicure επικεντρώνεται αυστηρά στην υγεία των νυχιών. Δεν επιτρέπονται, δηλαδή, ακρυλικά ή τοξικά βερνίκια gel. Άσε που ένα καλό Russian manicure μπορεί να έχει διάρκεια έως και 5 εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή και για τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Μιας, λοιπόν, που το εν λόγω nail art συγκεντρώνει τόσα θετικά στοιχεία, μήπως… να το επιλέξεις κι εσύ στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου; Παρακάτω σου έχω ακόμα 6 Russian manicure για να πάρεις έμπνευση και ν’ αντιγράψεις και εσύ το nail look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.