Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου υιοθέτησε την τάση των fluo nails στο απόλυτο color trend του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου υιοθέτησε την τάση των fluo nails στο απόλυτο color trend του καλοκαιριού
Instagram: @penelopeanastasopoulou

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σού δίνει το Nail Inspo της εβδομάδας με το fluo μανικιούρ της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Δοκιμάζει και αυτό της πηγαίνει πολύ. Ποιος θα ξεχάσει τα ροζ βαμμένα μαλλιά της, τα πολύ ξανθά μακριά μαλλιά της ή τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά της; Η ηθοποιός έχει αλλάξει look πολλές φορές με το πιο πρόσφατο κούρεμά της να είναι ένα πολύ κοντό ξανθό. Δεν θα μιλήσουμε, όμως, για τα μαλλιά της Πηνελόπης σήμερα, αλλά για την απόλυτη τάση που υιοθέτησε στο μανικιούρ της.

Η ηθοποιός εδώ και λίγες μέρες έχει κάνει ένα super summerish φούξια fluo μανικιούρ, το οποίο είναι απλά τέλειο. Έχει ταιριάξει με τις by the beach εμφανίσεις της, με το ανατρεπτικό κούρεμά της και γενικότερα με όλο το στυλ της.

#CherryNails: Τα κεράσια στα νύχια είναι super cute και αυτά τα 10 μανικιούρ το αποδεικνύουν

Το φούξια fluo μανικιούρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Και για να το διευκρινίσουμε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν έκανε κάποιο ιδιαίτερο nail art. Έβαψε απλώς φούξια fluo τα νύχια της αφήνοντας την πιο hot απόχρωση του καλοκαιριού να «μιλήσει» πάνω της. Γιατί δεν ξέρω αν στο είπα, αλλά το neon φούξια είναι ένα από τα μεγαλύτερα color trends της σεζόν για πολλούς λόγους.

Πρώτον, είναι funky και εντυπωσιακό και δεύτερον αναδεικνύει στο έπακρον το μαύρισμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι πιο ενημερωμένες nail artists το προτείνουν και το κάνουν στις πελάτισσές τους.

«Όλα τα fluo είναι πάρα πολύ μεγάλη τάση αυτήν τη σεζόν. Δηλαδή, neon φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε θα πρωταγωνιστήσουν στα μανικιούρ. Πολύ hot είναι, επίσης, αυτές οι αποχρώσεις στη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Το french mani έχει επιστρέψει δυναμικά, αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του. Είναι τάση με χρωματιστή γραμμή», είχε πει στο Queen.gr πριν μερικούς μήνες η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, και να που επιβεβαιώνεται.

Shopping time

Αν θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το μανικιούρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, δεν έχεις παρά να αγοράσεις ένα φούξια fluo βερνίκι νυχιών και να βάψεις μόνη σου στο σπίτι τα νύχια. Στην gallery, λοιπόν, θα βρεις 5 βερνίκια σε neon φούξια για να είσαι πανέτοιμη και αποφασισμένη για το τι θα ζητήσεις όταν πας για beauty shopping.