Heat Wave: Ο καύσωνας έρχεται και αυτά τα προϊόντα θα σε σώσουν

Heat Wave: Ο καύσωνας έρχεται και αυτά τα προϊόντα θα σε σώσουν

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού, ο υδράργυρος πρόκειται να εκτοξευτεί στα ύψη, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο (cringe ή όχι).

Δεν παίζουμε με τον καύσωνα στο beauty deparment. Παίρνουμε τον καύσωνα και ΟΛΑ του τα προβλήματα πολύ σοβαρά, αφού η ζέστη μας ενοχλεί ιδιαίτερα και παρουσιάζει προβλήματα που απλά δεν παλεύονται (βλ. σύγκαμα). Επειδή λοιπόν έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να υποφέρουμε εξαιτίας της ζέστης, έχουμε βρει τις λύσεις για όλα γιατί… πρέπει. Αυτή τη «σοφία» θα μοιραστούμε μαζί σου, μαζί με τα 6 προϊόντα που θα σε σώσουν αυτές τις ημέρες, που το θερμόμετρο θα φτάσει στο κόκκινο. Ποια προβλήματα προκύπτουν όμως; Ας ξεκινήσουμε με τα taboo γιατί μας καίνε!

via GIPHY

Σύγκαμα και ιδρώτας στο στήθος

Cringe ε; Κακώς! Είναι ένα πολύ αληθινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά κορίτσια, at any size. Καθώς το δέρμα τρίβεται, ερεθίζεται και τσούζει.

Παράλληλα, το μεσαίο και κάπως μεγαλύτερο στήθος, ιδρώνει μέσα στον στηθόδεσμο και γίνεται ενοχλητικό. Σε extreme περιπτώσεις ερεθίζεται κιόλας. Τι κάνεις λοιπόν; Βάζεις υγρό ταλκ!

10 tips για να προστατεύσεις το σώμα σου και τα μαλλιά σου από τον ήλιο

1657785801024-596024605-image001.jpg

Το υγρό ταλκ της Frezyderm, Liquid Talk θα σώσει την περιοχή ανάμεσα στα πόδια σου και κάτω από το στήθος σου από τον ιδρώτα και τις ανεβασμένες θερμοκρασίες. Είναι απαλό, θα το λατρέψεις και θα τελειώνεις το ένα σωληνάριο μετά το άλλο!

Μαλλιά

Όχι, δεν θα μιλήσουμε για τα προβλήματα των μαλλιών στη ζέστη, τα μαλλιά είναι από μόνα τους, ένα μεγάλο πρόβλημα στη ζέστη. Δεν μπορούμε να τα ανεχτούμε και τα πιάνουμε συνεχώς με λαστιχάκια.

Όλα καλά και όλα ωραία με τα λαστιχάκια, κάνουν τη δουλειά τους. Παράλληλα όμως τα σπάνε και άμα χαθούν… βρίσκεσαι στον καύσωνα με τα μαλλιά κάτω και τα νεύρα σε άλλο επίπεδο.

Off duty red: Lip stains και lip oils για «χαλαρά» looks με κόκκινα χείλη

https://www.instagram.com/p/CfJJhx9LOkS

Η λύση βρίσκεται στα super trendy μεγάλα κλάμερ τα οποία δύσκολα χάνονται και εύκολα πιάνουν όλα τα μαλλιά ψηλά, και μακριά από τον αυχένα σου. Η νέα μας εμμονή είναι τα κλάμερ της Σουζάνας και μπορείς να τα βρεις στο heybeauty.gr!

Αντηλιακό

Το αντηλιακό σε προστατεύει, όμως οτιδήποτε αγγίζει το πρόσωπό σου στους 40 βαθμούς γίνεται –αυτόματα- εχθρός. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι καλό γιατί χωρίς αντηλιακό δεν πρέπει να πηγαίνεις πουθενά.

frezyderm-on-the-move-face-sunscreen-spray-spf50-75ml.jpeg

Άσε λοιπόν τα κλασικά αντηλιακά και πιάσε ένα αντηλιακό mist όπως το Frezyderm On The Move Face Sunscreen Spray SPF50. Είναι ελαφρύ, δεν το νιώθεις και μπορείς να το ψεκάζεις συνέχεια σε πρόσωπο και σώμα.

Και μην ξεχνάς, ψέκασε και τα πέλματά σου αν φοράς ανοιχτά παπούτσια… θα καείς.

Αφυδάτωση

Με τη ζέστη αφυδατώνεται όλο μας το είναι. Η υγρασία εξαφανίζεται πρώτα από την επιφάνεια της επιδερμίδας και έτσι νιώθουμε το πρόσωπο και κυρίως την περιοχή γύρω από τα μάτια σαν αποξηραμένο φρούτο.

Αστειευόμαστε με τον παραλληλισμό, αλλά η αίσθηση είναι τόσο δραματική. Η ενυδατική που θα βάλεις στην αρχή της ημέρας δεν αρκεί και κάπου γύρω στο μεσημέρι αρχίζεις να νιώθεις ότι το πρόσωπό σου χρειάζεται «ένα ποτήρι νερό». Έχεις δύο επιλογές:

1657785864031-725793668-image004.jpg

Μπορείς να επενδύσεις σε ένα δροσιστικό στικ όπως το Darphin, Hydrastick Cooling Hydrating Stick For Face And Eyes. Είναι ιδανικό αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα που γίνεται ακόμα χειρότερη. Εναλλακτικά…

https://www.instagram.com/p/Cev-2ICDppI

Μπορείς να πάριες ένα face mist όπως το Caudalie, Beauty Elixir. Δεν είναι σκέτο νερό άρα δεν θα σε ταλαιπωρήσει, θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει και Bonus! Το συγκεκριμένο περιέχει αιθέρια έλαια που αφήνουν extra αίσθηση δροσιάς.

Το πρόβλημα που δεν σκέφτεσαι

Τα χείλη σου! Ναι, ναι, ναι τα χείλη σου. Αφυδατώνονται δραματικά και είναι εκτεθειμένα, χωρίς αντηλιακό, συνέχεια στον ήλιο. Ένα lip balm με SPF λοιπόν σου είναι απαραίτητο.

lipo.png

Θα λατρέψεις το Liposan, Sun Protect SPF 30 όσο και εμείς, πάμε στοίχημα.

7 shampoo bars για τέλεια μαλλιά στις διακοπές & για εξοικονόμηση χώρου στη βαλίτσα