8 ονειρεμένα αρώματα σε μορφή roll on για το νεσεσέρ και την τσάντα

Μαρία Ροδίτη
8 ονειρεμένα αρώματα σε μορφή roll on για το νεσεσέρ και την τσάντα

Αν θες να έχεις άρωμα πάντα μαζί σου που να μη βαραίνει όμως την τσάντα σου, επίλεξε ένα σε μορφή roll on.

Το άρωμα είναι εντελώς προσωπική υπόθεση για τον κάθε άνθρωπο. Σε άλλους αρέσουν τα floral αρώματα σε άλλους τα πιο βαριά και έντονα. Για όλους, όμως, το άρωμα έχει ένα κοινό στοιχείο: είναι η υπογραφή μας. Είναι το στίγμα που αφήνουμε σε κάθε χώρο που περνάμε, αλλά και οι μνήμες και αναμνήσεις που δημιουργούμε στους γύρω μας.

Για σκέψου… Κι εσένα δεν σου έχουν εντυπωθεί στο μυαλό πολλές φορές άνθρωποι λόγω της μυρωδιάς τους; Λόγω του αρώματος που φορούν; Ακριβώς για αυτό σου λέω ότι το άρωμα είναι το σήμα κατατεθέν μας. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην υπάρχει στο νεσεσέρ σου ή στην τσάντα σου. Κι επειδή καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να κουβαλάς ένα μεγάλο μπουκάλι παντού μαζί σου, είμαι εδώ για να σου δώσω τη λύση των… αρωμάτων σε roll on.

Smells like happiness! 10 αρώματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον πρώτο ψεκασμό

Άρωμα σε roll on για να είσαι… ήσυχη

Το μπουκάλι με το άρωμα σίγουρα δεν είναι πρακτικό. Είναι βαρύ για την τσάντα σου και δεν χωράει με τίποτα στο clutch bag που επιλέγεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Εδώ, λοιπόν, έρχεται η λύση του αρώματος σε roll on, το οποίο δεν σε βγάζει απλά από τη δύσκολη θέση. Έχει κι άλλα «χαρίσματα».

ROLLON.jpg

Το βασικότερο; Ένα άρωμα σε roll on έχει υψηλή συγκέντρωση αρωματικών συστατικών, πράγμα που σημαίνει ότι ρολάροντάς το στους καρπούς σου θα μοσχοβολάς για πολλές-πολλές ώρες. Δεν θα χρειάζεται, λοιπόν, να ανησυχείς μήπως εξαφανιστεί το άρωμά σου μέσα στη μέρα.

Αλλά και ακόμα πιο έντονα να θέλεις να μυρίζεις, θα το έχεις στην τσάντα σου και θα το χρησιμοποιείς όπου κι αν βρίσκεσαι!

Shopping time

Έτοιμη τώρα για shopping; Μετά από έρευνα που έκανα, βρήκα και συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery 8 υπέροχα αρώματα σε μορφή roll on. Πολύ πιθανό να έχεις δοκιμάσει κάποια από αυτά ή να τα έχεις ήδη στο μπουντουάρ σου.

Πάρε κάποιο, όμως, και σε roll on μορφή για να σου… λυθούν τα χέρια και στις διακοπές. Γιατί να κουβαλάς πράγματα και να βαραίνεις κι άλλο το νεσεσέρ σου;