5 κοραλλί βερνίκια για summerish nail looks σαν της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ροδίτη
5 κοραλλί βερνίκια για summerish nail looks σαν της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μετά από καιρό απόλαυσε το μανικιούρ της επιλέγοντας μία από τις πιο hot αποχρώσεις του καλοκαιριού.

Το μανικιούρ είναι από τα πιο αγαπημένα beauty treatments των περισσότερων γυναικών. Κι αυτό, γιατί κατά τη διάρκεια του ραντεβού και φροντίζουμε την υγεία των νυχιών μας, αλλά και τα ομορφαίνουμε επιλέγοντας τα nail art της προτίμησής μας. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία – μετά από καιρό όπως αποκάλυψε σε Insta Story- έκανε μανικιούρ επιλέγοντας ένα super summerish nail look.

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να βάψει κοραλλί τα νύχια της και σου δίνει το #nailinspo που χρειαζόσουν τόσο για τις διακοπές σου όσο και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού (αν ήδη έχεις επιστρέψει στην πόλη).

Fuchsia nails: 10 μανικιούρ στο απόλυτο color trend του καλοκαιριού

Το summerish κοραλλί μανικιούρ της Μαρίας Ηλιάκη

Ένα boomerang σε Insta Story δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη δείχνοντας το νέο μανικιούρ της και αποκαλύπτοντας πόσο χαρούμενη είναι με αυτό. «Χαρούμενη που είδε βαμμένα τα νύχια της μετά από τόσο καιρό», έγραψε η δημοσιογράφος κάνοντας χιούμορ και μπορούμε να καταλάβουμε τη χαρά της. Βλέπεις, η Μαρία είναι νέα μανούλα, είναι προσηλωμένη στο παιδάκι της και τον αγαπημένο της, οπότε ο χρόνος της είναι πραγματικά πολύτιμος.

Όπως βλέπεις, το μανικιούρ της δημοσιογράφου- το οποίο επιμελήθηκε η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου- δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο. Η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε τη μονοχρωμία και το κοραλλί, το οποίο αναδεικνύει υπέροχα την επιδερμίδα της. Και κάθε επιδερμίδα, δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν είσαι ανοιχτόχρωμη και μαυρίζεις δύσκολα ή αντίθετα, αν αποκτάς κάθε χρόνο σοκολατένιο χρώμα, το κοραλλί είναι τέλειο. Και, βέβαια, άκρως καλοκαιρινό.

iliaki_nyxia.JPG

Το κοραλλί μανικιούρ της Μαρίας Ηλιάκη αναδεικνύεται τέλεια με τα δαχτυλίδια της.

Shopping time

Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι μπορείς και μόνη σου ν’ αντιγράψεις το μανικιούρ της Μαρίας Ηλιάκη. Αν, δηλαδή, δεν βρίσκεις διαθέσιμο ραντεβού στο nail bar ή αν απλά θέλεις να περιποιηθείς μόνη σου τα νύχια σου, μπορείς!

Αρκεί να έχεις το κατάλληλο βερνίκι. Στην gallery θα βρεις 5 υπέροχα κοραλλί βερνίκια για super chic & summerish nails looks σαν αυτό της Μαρίας Ηλιάκη. Ανακάλυψέ τα!