Nail slugging: Το νέο TikTok hack υπόσχεται νύχια που δεν σπάνε ούτε ξεφλουδίζουν

Μαρία Ροδίτη
Nail slugging: Το νέο TikTok hack υπόσχεται νύχια που δεν σπάνε ούτε ξεφλουδίζουν
Instagram: @betina_goldstein

Ίσως έχεις ακούσει το slugging στην επιδερμίδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν ήξερες ότι μπορείς να το κάνεις και στα νύχια. Ώρα να το δοκιμάσεις, λοιπόν!

Πόσες και πόσες δεν ταλαιπωρούμαστε από νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν και κατ’ επέκταση δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε όμορφα μανικιούρ ή μανικιούρ με διάρκεια; Ρητορική είναι η ερώτηση. Σε όλες μας έχει συμβεί και οι λόγοι είναι πολλοί.

Ίσως το γεγονός ότι βάφεις συνέχεια -χωρίς διάλειμμα- τα νύχια σου ή μια κακή και μη ισορροπημένη διατροφή να τα κάνουν να σπάνε και να ξεφλουδίζουν, σπάζοντας συγχρόνως τα δικά σου νεύρα. Όχι άλλο, όμως! Γιατί το nail slugging, που έχει γίνει viral στο TikTok, υπόσχεται να μεταμορφώσει τα νύχια σου και να τα κάνει υγιή και δυνατά.

Fuchsia nails: 10 μανικιούρ στο απόλυτο color trend του καλοκαιριού

Πώς θα κάνεις πράξη το nail slugging

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Το slugging εμφανίστηκε ως trick για την ενυδάτωση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας με την εφαρμογή βαζελίνης στο πρόσωπο ή το σώμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε το πρωί το δέρμα να είναι φρέσκο και απαλό. Τώρα… το TikTok hack σού λέει να χρησιμοποιήσεις τη βαζελίνη στα νύχια.

Όπως είδες στο βίντεο, πρώτα απλώνεις μια θεραπεία νυχιών ή ένα λαδάκι και από πάνω βάζεις βαζελίνη στα νύχια. Συνεχίζεις κάνοντας ελαφρύ μασάζ, οπότε με αυτόν τον τρόπο τα δυναμώνεις και τα κάνεις πιο ανθεκτικά, έτσι ώστε να μην ξεφλουδίζουν και σπάνε.

Πόσο συχνά θα εφαρμόζεις αυτό το trick; Δυο φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα για να είναι πάντα τα νύχια σου υγιή και δυνατά.

Shopping time

Βαζελίνη σίγουρα έχεις στο σπίτι σου, ειδικά αν βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου μιας και την απλώνεις στο στεφάνι του κεφαλιού για να προστατευθείς από τη βαφή. Αν, όμως, δεν έχεις λαδάκι για τα νύχια, μην ανησυχείς.

Στην gallery θα βρεις τα 5 καλύτερα της αγοράς, τα οποία – μαζί με το nail slugging- θα μεταμορφώσουν τα νύχια σου.