Το nude manicure της Δανάης Μπάρκα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι μετά τις διακοπές

Μαρία Ροδίτη
Το nude manicure της Δανάης Μπάρκα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι μετά τις διακοπές

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έκανε το πιο διαχρονικό μανικιούρ επιστρέφοντας από τις διακοπές της στη Σέριφο.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της (aka Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη, Γιώργος Κρικοριάν) επιστρέφουν στο MEGA με το «Πάμε Δανάη!» και όπως καταλαβαίνεις, αυτές τις τελευταίες μέρες οι προετοιμασίες έχουν πάρει «φωτιά».

Η Δανάη επέστρεψε από τις διακοπές της στη Μάνη και τη Σέριφο και ξεκίνησε… την «αναστήλωση», όπως έγραψε και η ίδια με χιούμορ στο Instagram. Πρώτο ραντεβού; Με τη μανικιουρίστ της για να κάνει νέο nail art.

Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις τις τέλειες φακίδες της Δανάης Μπάρκα με τη βοήθεια του μακιγιάζ

Το νέο nude manicure της Δανάης Μπάρκα

Τι επέλεξε η παρουσιάστρια; Ένα clean, nude μανικιούρ, χωρίς απολύτως κανένα σχέδιο. Και έκανε τη σωστή επιλογή, καθώς τα nude nails ταιριάζουν με κάθε σύνολο, ενώ αναδεικνύουν υπέροχα το μαύρισμα.

nyxia_barka_danai.jpg

Το nude μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Δανάη Μπάρκα έχει ένα super chic, αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών, το οποίο με το nude βερνίκι δείχνει ακόμα πιο όμορφο. «Ε, τώρα μάλιστα», έγραψε η 29χρονη στο Insta Story της δείχνοντας το nude μανικιούρ της και εκφράζοντας την ικανοποίησή της που επιτέλους έφτιαξε τα νύχια της μετά τις διακοπές.

Nail Inspo

Αν κι εσύ τώρα επιστρέφεις από τις διακοπές και ήδη έχεις κλείσει ραντεβού στο nail bar, πες «ναι» σε ένα nude μανικιούρ σαν της Δανάης Μπάρκα. Θα τονίσει το μαύρισμά σου και θα είναι απλά υπέροχο.

Κι αν προτιμάς ένα nail art πιο ιδιαίτερο, check την παρακάτω gallery! Ψάχνοντας στο Instagram βρήκα για εσένα super chic nude μανικιούρ με σχέδια, που είναι ονειρεμένα.