Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις τις τέλειες φακίδες της Δανάης Μπάρκα με τη βοήθεια του μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις τις τέλειες φακίδες της Δανάης Μπάρκα με τη βοήθεια του μακιγιάζ
Instagram: @danai_barka

Μπορεί να μην έχουμε όλες φυσικές φακίδες σαν της Δανάης Μπάρκα. Έχουμε τη δυνατότητα, όμως, να τις… ζωγραφίσουμε στο πρόσωπό μας.

Κάθε καλοκαίρι η Δανάη Μπάρκα επιλέγει να κάνει ράστα τα μαλλιά της. Επιλέγει, όμως, και να μη βάφεται καθόλου αφήνοντας τις φυσικές φακίδες του προσώπου της να αναδειχθούν και να της χαρίσουν το απόλυτο summerish look. Απόδειξη οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram account της και οι οποίες μας έβαλαν… σε summer mood. Κι ας βρισκόμαστε ακόμα στην Αθήνα!

Εύλογα θα αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς και αν μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ τέτοιες φακίδες στο πρόσωπό σου. Ναι, μπορείς και το μακιγιάζ σε αυτήν την περίπτωση έρχεται… να σε σώσει. Και να σε μεταμορφώσει σε beach queen.

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τα eye patches & να δοκιμάζει χτενίσματα από το Internet #πολυφιλημας

Οι φυσικές φακίδες της Δανάης Μπάρκα είναι έμπνευση για τα beach looks σου

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στην παραλία είναι περιττό το μακιγιάζ. Τι πιο ωραίο, άλλωστε, από το να είσαι φυσική… όταν βρίσκεσαι στη φύση;! Αυτό, λοιπόν, το κάνει πράξη η Δανάη Μπάρκα και τις τελευταία μέρες που βρίσκεται στη Μεσσηνία για διακοπές έχει αποφασίσει να απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα με no make up look.

https://www.instagram.com/p/Cgw4IbgskeE

Αυτό το no make up look, όπως βλέπεις, αναδεικνύει και τις φυσικές φακίδες της ηθοποιού/παρουσιάστριας. Τις οποίες μπορείς κι εσύ να πετύχεις με τη βοήθεια του μακιγιάζ και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

fakides_barka.jpg

Τα tips για ν’ αντιγράψεις τις φακίδες της Δανάης Μπάρκα

Χρησιμοποίησε μολύβι φρυδιών

Με ένα μολύβι φρυδιών σε ανοιχτή καφέ απόχρωση δημιούργησε ψεύτικες φακίδες στα σημεία του προσώπου που εσύ θέλεις. Στην ουσία, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις ταμποναριστά από τη μύτη και τα ζυγωματικά σου το μολύβι, ώστε να δημιουργήσεις faux freckles.

Κάνε φακίδες με freckle pen

Freckle pen λέγεται το ειδικό στυλό που προορίζεται για τη δημιουργία φακίδων. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βουτήξεις το πινέλο στο προϊόν και να δημιουργήσεις μικροσκοπικές φακίδες στο πρόσωπο, όπως ακριβώς θα έκανες με το μολύβι φρυδιών.

Πες «ναι» στο αδιάβροχο eyeliner

Προσοχή, όμως! Δεν πρέπει να επιλέξεις ένα οποιοδήποτε eyeliner, αλλά ένα σε καφέ απόχρωση για να δείχνουν φυσικές οι φακίδες που θα ζωγραφίσεις στο πρόσωπό σου.

Χρησιμοποίησε στένσιλ

Το στένσιλ είναι διάτρητο αυτοκόλλητο, το οποίο θα το τοποθετήσεις στα σημεία που θέλεις να έχεις φακίδες και με τη βοήθεια αυτού θα δημιουργήσεις ψεύτικες φακίδες. Αφού τις σχηματίσεις με ένα από τα παραπάνω προϊόντα, αφαιρείς το στένσιλ και έχεις τέλειες φακίδες, σαν αληθινές!