Colorful mani: Η Δανάη Παππά με το πιο funky γαλλικό nail art

Μαρία Ροδίτη
Colorful mani: Η Δανάη Παππά με το πιο funky γαλλικό nail art

Η Δανάη Παππά, που υποδύεται τη Θοδώρα στον Σασμό, τόλμησε το πιο ανατρεπτικό γαλλικό μανικιούρ λίγο πριν την επιστροφή της στη δουλειά.

Η Δανάη Παππά πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι στην Πάρο κι εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για την επιστροφή στη δουλειά. Τα γυρίσματα του Σασμού ξεκινούν όπου να’ ναι και η ηθοποιός έπρεπε να έχει… super fresh mani για να μπορεί να υποστηρίξει σωστά και τον ρόλο της: τη Θοδώρα που είναι μανικιουρίστ.

Η 26χρονη Δανάη, λοιπόν, έκανε το απαραίτητο ραντεβού με τη nail artist της χθες (24/8) και δοκίμασε μια super fresh τάση που δεν είναι άλλη από το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ.

Glazed donut nails: Η Δανάη Παππά με το μανικιούρ που έκανε trend η Hailey Bieber

Το νέο funky nail art της Δανάης Παππά

Στη… μέση του δρόμου η Δανάη Παππά αποφάσισε να αποκαλύψει στους followers της το νέο μανικιούρ της. Η Θοδώρα του Σασμού υιοθέτησε μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και μιλάω, φυσικά, για το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ.

danouz_nyxi.jpg

Το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ της Δανάης Παππά

Διατηρώντας σε γαλακτερή απόχρωση τη βάση των νυχιών της, η ηθοποιός επέλεξε διαφορετικό χρώμα γραμμής στο κάθε νύχι «παίζοντας» με το σιέλ, το μπορντό, το μοβ της λεβάντας, το navy blue και το λευκό.

Nail Inspo

Για το χρωματιστό μανικιούρ και τη δυναμική του είχε μιλήσει την άνοιξη στο Queen.gr η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, λέγοντας χαρακτηριστικά: ««Όλα τα fluo είναι πάρα πολύ μεγάλη τάση αυτήν τη σεζόν. Δηλαδή, neon φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε θα πρωταγωνιστήσουν στα μανικιούρ. Πολύ hot είναι, επίσης, αυτές οι αποχρώσεις στη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Το french mani έχει επιστρέψει δυναμικά, αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του. Είναι τάση με χρωματιστή γραμμή».

Έτοιμη, λοιπόν, να δοκιμάσεις κι εσύ την τάση του γαλλικού μανικιούρ με χρωματιστή γραμμή; Πάρε έμπνευση από τη Δανάη Παππά, αλλά και από τα nail art που θα δεις στην παρακάτω gallery και κλείσε ASAP ραντεβού στη μανικιουρίστ σου.