#BeautyIcon: Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει το τέλειο καρέ που θα σε εμπνεύσει να το τολμήσεις

Μαρία Ροδίτη
#BeautyIcon: Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει το τέλειο καρέ που θα σε εμπνεύσει να το τολμήσεις

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, εξελίσσεται στο απόλυτο beauty icon της νέας γενιάς ηθοποιών.

 

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου και ένα πλάνο της ήταν αρκετό για να μας μείνει αξέχαστη. Η Κλέλια Ανδριολάτου μοιάζει σαν να έχει έρθει από έναν άλλον κόσμο, έχει μια θεϊκή ομορφιά που της επιτρέπει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Και αυτό έκανε πριν λίγους μήνες.

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, άφησε τα πολύ μακριά, καστανόξανθα μαλλιά που είχε για πολλά χρόνια, και δοκίμασε ένα πολύ κοντό καρέ. Ένα καρέ που αποζημίωσε την τόλμη και την απόφασή της για hair makeover.

Το μοντέρνο σπίτι της Κλέλιας Ανδριολάτου θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη σκηνικό του Maestro

Το καρέ της Κλέλιας Ανδριολάτου θα σε εμπνεύσει

Ήταν γύρω στα μέσα Ιανουαρίου όταν η Κλέλια Ανδριολάτου έκοψε τα πολύ μακριά μαλλιά της μέχρι το ύψος του στήθους, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι λίγο αργότερα θα τολμούσε ένα κοντό καρέ. Τον Μάρτιο έκανε το hair makeover και πόζαρε στο Instagram με αφέλειες και καρέ που έφτανε λίγο πάνω από το πηγούνι.

https://www.instagram.com/p/CV2zA2Us2AG

Τολμηρή κίνηση, αν το καλοσκεφτείς. Ειδικά για ένα κορίτσι που έχει τόσο μακριά μαλλιά… Η Κλέλια, όμως, το δοκίμασε και έκανε πολύ σωστή επιλογή. Γιατί το καρέ της είναι super fresh, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τη δείχνει ακόμα πιο νέα από όσο είναι. Άσε που μπορεί να κάνει και πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Ποιος είπε, άλλωστε, ότι το καρέ είναι δεσμευτικό; Ούτε καν! Είναι τέλειο, σύγχρονο, κολακεύει και οι παρακάτω φωτογραφίες της νεαρής ηθοποιού το αποδεικνύουν.

Το μυστικό της Κλέλιας για τέλειο δέρμα

Είπαμε ότι η Κλέλια Ανδριολάτου έχει το τέλειο καρέ, αλλά όχι μόνο. Είναι γενικότερα beauty icon και αρκεί να το καταλάβεις παρατηρώντας καλά τα κοντινά της. Η 26χρονη έχει υπέροχο δέρμα, με λάμψη και φρεσκάδα, και σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων. Είναι και θέμα μη επιβάρυνσης με μακιγιάζ.

Η Κλέλια – αν δεις τις φωτογραφίες της στο Instagram- ποζάρει συχνά με no make up look και είναι πραγματικά υπέροχη. Εσύ τι λες; Έτοιμη για καρέ και fresh looks χωρίς μακιγιάζ;