Silky smooth: Ένα λάδι είναι αυτό που χρειάζεται το σώμα σου αυτή την εποχή και έχουμε τα καλύτερα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Silky smooth: Ένα λάδι είναι αυτό που χρειάζεται το σώμα σου αυτή την εποχή και έχουμε τα καλύτερα

Μπορεί να φοβάσαι τα έλαια γενικά, αλλά όταν νιώσεις και δεις την απαλότητα και τη λάμψη στην επιδερμίδα σου, δεν θα τα αποχωριστείς καμία εποχή του χρόνου. Ρίξε μία ματιά και θα σου εξηγήσουμε.

Αν με ρωτάς (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από την αίσθηση ενός θρεπτικού, decadent ελαίου επάνω στην επιδερμίδα. Τα έλαια βλέπεις έχουν αυτή την λαχταριστή σύνθεση που είναι σχεδόν μαγευτική και η αποτελεσματικότητά τους είναι άμεση.

Καμία κρέμα σώματος δεν μπορεί να σου χαρίσει τόση απαλότητα, τόση λάμψη και τέτοια όψη με ένα πέρασμα. Όχι, δεν προσπαθώ να σε πείσω να αποχωριστείς την αγαπημένη σου λοσιόν σώματος, αυτό δεν γίνεται. Πάντα πρέπει να υπάρχει μία στο νεσεσέρ μας, όμως αυτή την εποχή, το δέρμα σου χρειάζεται ένα λάδι.

Skin cycling: Το νέο skincare trend που κάνει χαμό στο TikTok είναι δώρο για το ευαίσθητο δέρμα

Γιατί λάδι;

Διανύουμε βλέπεις τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι στον χειμώνα, και η επιδερμίδα μας είναι ακόμα μαυρισμένη αλλά χάνει το χρώμα της. Είναι αφυδατωμένη από τις ατελείωτες μέρες στη θάλασσα (ίσως και τα κοκτέιλ). Η επιδερμίδα μας με λίγα λόγια, έχει άμεση ανάγκη από αναζωογόνηση, εντατική θρέψη και λάμψη, και μόνο ένα λάδι μπορεί να της χαρίσει όλα αυτά.

body-oil.jpg

Ξέρω όμως τι σκέφτεσαι, τη λιπαρότητα που αφήνει το λάδι, τη λιπαρή σου επιδερμίδα και όλα αυτά… Just stop! Δεν αφήνουν όλα τα λάδια κατάλοιπα στην επιδερμίδα και δεν είναι όλα τόσο βαριά, ώστε να φράξουν τους πόρους σου. Αντιθέτως, ένα καλό λάδι σώματος, μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το σώμα σου αυτό τον καιρό.

Genius! Tips για να χρησιμοποιήσεις το καλοκαιρινό σου foundation και το φθινόπωρο

Best of the best

Γι’ αυτό αποφάσισα, σήμερα Τετάρτη, να ετοιμάσω για εσένα, μία gallery γεμάτη με τα αγαπημένα μου λάδια σώματος. Θα τα βρεις όλα παρακάτω και, αν δεν θέλεις καν να τα κοιτάξεις γιατί θεωρείς ότι θα κάνουν το σώμα σου super λιπαρό, μάθε ότι υπάρχει και ένα cult favorite λάδι, το αγαπημένο Johnson’s Baby Oil, που φοριέται σε βρεγμένη επιδερμίδα μέσα στο μπάνιο, ώστε να βγαίνεις έτοιμη, ενυδατωμένη και χωρίς λιπαρότητα.

JOHNSON'S-BABY-OIL.jpg

Ναι, το φοράς στο μπάνιο σε βρεγμένο δέρμα, βαίνεις, σκουπίζεσαι και έχεις την πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα ever. Δες τώρα και τα υπόλοιπα που συγκέντρωσα για εσένα και ετοιμάσου για έναν χειμώνα με την πιο όμορφη επιδερμίδα που είχες ποτέ.

Βανίλια: Η πιο γλυκιά και αισθησιακή νότα είναι ό, τι πρέπει για το φθινόπωρο

MOROCCANOIL, DRY BODY OIL

MOROCCANOIL-DRY-BODY-OIL.png

Ενυδατικό λάδι για το σώμα, με μεθυστικό άρωμα, που απορροφάται άμεσα και προσφέρει βαθιά θρέψη και απαλότητα, ακόμα και στις πολύ ξηρές επιδερμίδες.

AUGUSTINUS BADER, THE BODY OIL

AUGUSTINUS-BADER-THE-BODY-OIL.png

Λάδι σώματος, που προσφέρει άμεση θρέψη χάρη στο σύμπλεγμα TFC8® και τις φυτικές δραστικές ουσίες που περιέχει. Απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και χαρίζει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

SEASONLY, EVERY SEASON BODY OIL

SEASONLY-EVERY-SEASON-BODY-OIL.png

Πολυτελές λάδι σώματος, με σπόρους από blueberry. Ενυδατώνει άμεσα και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα ακόμα και μετά από την πρώτη χρήση.

YOUTH LAB., DRY OIL

YOUTH-LAB.-DRY-OIL.png

Ξηρό λάδι θρέψης, ενυδάτωσης και προστασίας, που προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.

HEI POA, MONOI OIL DES LAGONS

HEI-POA-MONOI-OIL-DES-LAGONS.png

Τα Φύκια Turbinaria Ornata, από την καρδιά των λιμνοθαλασσών της Πολυνησίας, εμποτίζονται με λάδι Tahiti Monoi για να δημιουργηθεί το Algomonoi που ενυδατώνει εξαιρετικά την επιδερμίδα ενώ την προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

KIEHL’S, CRÈME DE CORPS NOURISHING DRY BODY OIL

KIEHL'S-CREME-DE-CORPS-NOURISHING-DRY-BODY-OIL.png

Ανάλαφρο έλαιο σώματος, εμπλουτισμένο με σκουαλένιο και έλαιο από σπόρους σταφυλιού, που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, προσφέροντάς της ελαστικότητα και απαλή, μεταξένια υφή.

KORRES, ΕΛΙΑ & ΜΕΛΙ PURE GREEK OLIVE ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

KORRES-ELIA-and-MELI-PURE-GREEK-OLIVE-ANTIGHRANTIKO-LADI-SWMATOS.png

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο και άρωμα μελιού, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

BIO OIL, SPECIALIST SKINCARE OIL

BIO-OIL-SPECIALIST-SKINCARE-OIL.png

Λάδι εντατικής περιποίησης της επιδερμίδας, που βοηθά στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος.

KLORANE, CUPUACU ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΉ ΘΡΕΨΗ ΜΕ ΑΝΘΟΣ ΙΒΙΣΚΟΥ

KLORANE-CUPUACU-ELAIO-GIA-ENTATIKH-8REPSH-ME-AN8OS-IBISKOY.png

Ξηρό λάδι με άνθος ιβίσκου, που ενυδατώνει βαθιά αλλά απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

NIVEA, Q10 MULTI POWER 7ΣΕ1 FIRMING + EVEN OIL

NIVEA-Q10-MULTI-POWER-7SE1-FIRMING-+-EVEN-OIL.png

Λάδι σώματος εμπλουτισμένο με συνένζυμο Q10, έλαιο macadamia, αβοκάντο και βαμβάκι, που θρέφει εντατικά την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε 2 εβδομάδες.

NUXE, HUILE PRODIGIEUSE MULTI USAGE DRY OIL

NUXE-Huile-Prodigieuse-Multi-Usage-Dry-Oil.jpg

Ενυδατικό και αντιγηραντικό ξηρό έλαιο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά πλούσιο σε φυσικά έλαια και βιταμίνη Ε. Με το πιο μεθυστικό άρωμα.