Η Κατερίνα Καινούργιου με μπλε σκιά μάς βάζει στο απόλυτο 80’s party glam mood

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου με μπλε σκιά μάς βάζει στο απόλυτο 80’s party glam mood

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα make up trends του φθινοπώρου, που δεν είναι άλλο από την μπλε σκιά.

Είναι beauty queen χωρίς αμφιβολία! Η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει να είναι περιποιημένη τόσο στις εμφανίσεις της on camera και στο πλατό της εκπομπής της όσο και στην καθημερινότητά της. Κάνει υπέροχα μακιγιάζ και δημιουργικά χτενίσματα, φυσικά πάντα με τη συμβολή του beauty squad της.

Αυτήν τη φορά η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ του φθινοπώρου, που κάνει comeback από τα 80’s και τα 90’s: την μπλε σκιά.

5 βερνίκια στις αποχρώσεις του κόκκινου για τέλειο μανικιούρ σαν της Κατερίνας Καινούργιου

Το make up look της Κατερίνας Καινούργιου με μπλε σκιά

Η 37χρονη παρουσιάστρια δημιούργησε το απόλυτο party glam look με 80’s και 90’s vibes χρησιμοποιώντας μπλε σκιά. Όχι οποιαδήποτε μπλε σκιά, όμως! Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε σκούρα μπλε σκιά με glitter σε όλο το κινητό βλέφαρο τραβώντας τη και προς τα έξω και δημιουργώντας έτσι cat eye εφέ.

Για να δώσει λίγο ακόμα glam στο make up look της χρησιμοποίησε highlighter στα ζυγωματικά, ενώ ολοκλήρωσε με nude κραγιόν για να δοθεί η απαραίτητη έμφαση στην μπλε σκιά.

Τα tips για να φορέσεις κι εσύ το φθινόπωρο την μπλε σκιά

Την μπλε σκιά έχουν φορέσει ήδη και celebrities του εξωτερικού, όπως η Taylor Swift και η Kendall Jenner, υιοθετώντας την τάση. Αν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις το hot make up trend του φθινοπώρου, ακολούθησε τα tips των διάσημων make up artists που θα δεις παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Ch1Ed_Su6Qw

Φόρεσε μπλε σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού

Αν σου φαίνεται υπερβολή να φορέσεις μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, αλλά θέλεις να το τολμήσεις, φόρεσέ τη στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Πειραματίσου με το χρώμα

Το μπλε έχει άπειρες αποχρώσεις. Από navy blue, royal blue και baby blue μέχρι θαλασσί και γαλαζοπράσινο, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές.

Φόρεσε μπλε eyeliner

Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να φορέσεις μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, επίλεξε ένα μπλε eyeliner για το μακιγιάζ σου. Θα είναι τόσο όσο, αλλά εξίσου με party glam vibes.