True blue: 10 μπλε mascara για να απογειώσεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
True blue: 10 μπλε mascara για να απογειώσεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ
IMAXTREE.COM

Άσε τη μαύρη και διάλεξε την μπλε mascara για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Η μαύρη μάσκαρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το sexy και σαγηνευτικό βλέμμα και με το καθημερινό, αλλά και βραδινό μακιγιάζ. Έρχεται, όμως, η στιγμή που θα τη βαρεθείς, θα θέλεις μια μικρή ανανέωση και αλλαγή. Γιατί, λοιπόν, δεν δοκιμάζεις την μπλε mascara;

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, ένταση και φρεσκάδα και μόνο μια μπλε mascara μπορεί να σου τα δώσει όλα αυτά. Το μπλε, άλλωστε, είναι το χρώμα της Ελλάδας και δεν μπορεί παρά να έχει βασική θέση στο νεσεσέρ σου. Ειδικά αυτούς τους μήνες!

The mascara files: Πώς θα διαλέξεις τη σωστή και πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες

Η μπλε mascara ταιριάζει σε όλες

Ξέρω ποια είναι η πρώτη σου σκέψη για την μπλε mascara. Ότι μπορεί να ταιριάζει μόνο σε συγκεκριμένες γυναίκες, για παράδειγμα μόνο στις ξανθές και όχι σε εκείνες που έχουν γαλανά μάτια. Κάνεις λάθος!

BLE_MASCARA.jpg

Η μπλε mascara κολακεύει όλες μας με διαφορετικό τρόπο. Αν εσύ, ας πούμε, έχεις καστανά μάτια, θα τα κάνει ακόμα πιο σαγηνευτικά και έντονα, ενώ αν έχεις γαλαζοπράσινα θα καταφέρει να κάνει πιο βαθύ το χρώμα τους. Ναι, η μπλε mascara δημιουργεί ψευδαισθήσεις και… μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ. Αν, δηλαδή, βαριέσαι να βάφεσαι πολύ το καλοκαίρι (βλέπε εμένα), μπορείς απλώς να βάλεις ρουζ, μπλε μάσκαρα και ένα lip gloss και να περάσεις έτσι όλη τη μέρα σου.

Shopping time

Δεν θέλω να φλυαρώ άλλο, όμως! Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τις καλύτερες μπλε mascara των online και φυσικών καταστημάτων. Μετά από έρευνα αγοράς που έκανα για εσένα, λοιπόν, βρήκα τις 10 καλύτερες μπλε mascara και εσύ θα τις εντοπίσεις στην παρακάτω gallery. Καλά ψώνια, girl και μη φοβάσαι το χρώμα. Είναι καλοκαίρι!