New look: Η Χρύσα Παπά έκανε το απόλυτο French style καρέ κούρεμα

Μαρία Ροδίτη
New look: Η Χρύσα Παπά έκανε το απόλυτο French style καρέ κούρεμα

Η Χρύσα Παπά επισκέφθηκε τον Πάνο Καλλίτση και ανανέωσε το hair look της λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «η Γη της Ελιάς».

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές και χαμηλών τόνων ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Διαθέτει φυσική ομορφιά και ό,τι κι αν κάνει στην εμφάνισή της μοιάζει σαν να «κούμπωσε» αβίαστα πάνω της. Όχι, βέβαια, ότι έχει κάνει τολμηρές αλλαγές στην εικόνα της, αλλά με αφορμή το νέο look της το αναφέρουμε.

Ο λόγος; Για τη Χρύσα Παπά, την Εύα από τη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που αποφάσισε να κάνει την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στην εικόνα της και να υιοθετήσει ένα super chic γαλλικό καρέ κούρεμα.

Καρέ aka Bob: Το κούρεμα με την πλούσια ιστορία που έγινε σύμβολο επανάστασης και δύναμης

Το νέο French καρέ κούρεμα της Χρύσας Παπά

Τον hairstylist, Πάνο Καλλίτση, επισκέφθηκε η Χρύσα Παπά για να κάνει την πιο κομψή αλλαγή στα μαλλιά της. Λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο θέατρο και την παράσταση «Σέρρα» αλλά και λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η ηθοποιός τόλμησε και έκανε ένα υπέροχο hair makeover.

https://www.instagram.com/p/CinBmVnMlyj

Μέχρι πριν λίγες μέρες, η Χρύσα είχε μακρύ καρέ, το οποίο έφτανε στο ύψος των ώμων και είχε υπέροχη κίνηση. Τώρα, ωστόσο, η ηθοποιός αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά υιοθετώντας ένα γαλλικό καρέ, που φτάνει ελάχιστα εκατοστά κάτω από το πηγούνι. Λέω γαλλικό καρέ, γιατί οι περισσότερες Γαλλίδες- που χαρακτηρίζονται για την κομψότητά τους- επιλέγουν κατά βάση το συγκεκριμένο κούρεμα.

kare_papa.jpg

Το μακρύ καρέ που είχε η Χρύσα Παπά.

Το καρέ ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο κούρεμα

Το καρέ κούρεμα δεν έγινε τώρα τάση. Ήταν πάντα ανάμεσα στις top προτάσεις των hairstylists στις πελάτισσές τους, στις επιλογές των beauty experts για τα μοντέλα στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας, αλλά και των influencers σε Instagram και TikTok τα τελευταία χρόνια.

Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό! Το καρέ, βλέπεις, αμέσως σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια και λαμπερή, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling, ενώ μπορεί σε χρόνο dt από απλό και καθημερινό -με styling- να γίνει πιο επίσημο.

Στην παρακάτω gallery θα δεις 5 τέλεια καρέ και… μήπως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις;