10 celebrity καρέ που θα σε πείσουν να καθίσεις επιτέλους στην καρέκλα του κομμωτή σου

Μαρία Ροδίτη
10 celebrity καρέ που θα σε πείσουν να καθίσεις επιτέλους στην καρέκλα του κομμωτή σου

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Invision

Το καρέ είναι all-time classic κούρεμα και… μήπως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις;

Θα σου μιλήσω από προσωπική εμπειρία! Από παιδί η μητέρα μου ήθελε να μου κόβει καρέ τα μαλλιά, γιατί λέει έτσι δυνάμωναν και ήταν πιο υγιή. Και δεν είχε και άδικο, εδώ που τα λέμε. Εμένα, ωστόσο, ο καημός μου ήταν να έχω μακριά μαλλιά, πράγμα το οποίο κατάφερα όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο.

Από την Γ’ Λυκείου μέχρι και το 2ο έτος του Πανεπιστημίου είχα βάλει στόχο με την κομμώτριά μου ν’ αποκτήσω μαλλιά που να φτάνουν κάτω από το στήθος και τα κατάφερα. Η χαρά μου; Τεράστια, μέχρι που έναν χρόνο μετά κι αφού τα χάρηκα αποφάσισα να τα κόψω καρέ. Ναι, καρέ! Κι από τότε πάντα επιλέγω το καρέ, γιατί θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο βολικό, stylish και εύκολο υπάρχει.

Hairspiration: Η Υβόννη Μπόσνιακ υιοθέτησε το πιο chic καρέ κούρεμα

Τόσες celebrities έχουν τολμήσει το καρέ! Εσύ ακόμα;

Όχι, δεν πήρα έμπνευση από κάποια celebrity για να κόψω καρέ τα μαλλιά μου. Απλώς μια νύξη μού έκανε η κομμώτρια, το σκέφτηκα κι εγώ 2-3 δευτερόλεπτα και το κάναμε. Και μετά, κάνοντας scroll σε περιοδικά και social media κατάλαβα πως το bob haircut είναι το αγαπημένο των celebrities και των hairstylists συγχρόνως.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Ναι, μπορεί να αγαπάς τα μακριά μαλλιά σου, όμως πρώτον μια αλλαγή φέρνει πάντα έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας, ενώ συγκεκριμένα με το καρέ δεν θα χρειάζεται να ασχολείσαι πολύ με τα μαλλιά σου. Λίγα λεπτά styling αρκούν για να έχεις το τέλειο χτένισμα.

Celebrity Inspo

Παρακάτω θα σου παρουσιάσω 10 celebrity καρέ, τα οποία εγώ προσωπικά λατρεύω, γιατί είναι ανάλαφρα, στυλάτα και πολύ βολικά. Εσύ τι ψηφίζεις; JLo, Billie Eilish ή Kim Kardashian; Αυτά είναι τα 3 αγαπημένα μου!

Jennifer Lopez

2020 Film Independent Spirit Awards - Arrivals
Jennifer Lopez arrives at the 35th Film Independent Spirit Awards on Saturday, Feb. 8, 2020, in Santa Monica, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Ίσιο, καθαρό bob haircut με χωρίστρα στη μέση, που φτάνει στο ύψος των ώμων. JLo, μήπως να το ξανασκεφτείς και να επιστρέψεις στο καρέ;

Bella Hadid

Italy Fashion S/S 2020 Versace
Italy Fashion S/S 2020 VersaceCopyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.

Αν αυτό το wet καρέ δεν είναι η επιτομή του καλοκαιρινού sexiness, τότε ποιο είναι; Η Bella Hadid ξέρει τι της ταιριάζει, άλλωστε, εντός κι εκτός πασαρέλας.

Olivia Culpo

2017 ESPYS - Arrivals
Olivia Culpo arrives at the ESPYS at the Microsoft Theater on Wednesday, July 12, 2017, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Πόσες δόσεις κομψότητας χαρίζει αυτό το καρέ της Olivia Culpo που φτάνει μέχρι λίγο κάτω από το πηγούνι; Απλά υπέροχο!

Selena Gomez

TV Selena Gomez
FILE - Selena Gomez arrives at WE Day California on April 19, 2018, in Inglewood, Calif. Gomez is taking the heat in the kitchen. The singer-actress slices and dices in “Selena + Chef,” debuting Aug. 13 on the new HBO Max streaming service. The 10-episode series was shot in the kitchen of Gomez’s new Los Angeles-area house. Her grandparents and two friends, who have been quarantining with her, serve as taste testers. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)Invision

Η Selena Gomez αποδεικνύει ότι το καρέ είναι super stylish και με χαλαρούς κυματισμούς.

Chrissy Teigen

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party
94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar PartyAP

Το wavy καρέ της Chrissy Teigen με την έντονη, πλαϊνή χωρίστρα είναι ό,τι πρέπει για κάθε είδους εμφάνιση: είτε επίσημη (aka γάμος, βάπτιση), είτε πιο χαλαρή.

Συνέχισε στην gallery για να δεις ακόμα 5 celebrity καρέ και να πάρεις όλο το #hairspiration που χρειάζεσαι.