Glazed donut nails: Η Δανάη Μπάρκα με το πιο κομψό μανικιούρ αλλά with a twist

Μαρία Ροδίτη
Glazed donut nails: Η Δανάη Μπάρκα με το πιο κομψό μανικιούρ αλλά with a twist

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2022.

Η Δανάη Μπάρκα είναι η χαρά της πρωινής ζώνης. Καθημερινά καλημερίζει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» με τόσο μπρίο, κέφι και χαρά που καταφέρνει σε χρόνο dt να σου μεταδώσει τα θετικά vibes της. Λέει, όμως, και την «καλημέρα» της επιλέγοντας συνήθως τα πιο φρέσκα beauty looks, τα πιο κοριτσίστικα χτενίσματα και μακιγιάζ.

Σήμερα, δεν θα σταθούμε σε κάποιο make up look της Δανάης – ετοιμάσου να το δούμε αυτό τις επόμενες μέρες- αλλά στο πιο πρόσφατο μανικιούρ της. Η 29χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια, λοιπόν, δοκίμασε το αγαπημένο nail art της Hailey Bieber, που δεν είναι άλλο από τα glazed donut nails. Έβαλε, όμως, και τη δική της πινελιά για να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις τις τέλειες φακίδες της Δανάης Μπάρκα με τη βοήθεια του μακιγιάζ

Τα glazed donut nails with a twist της Δανάης Μπάρκα

Με δύο Insta Stories η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους followers της το νέο μανικιούρ της, που δεν είναι άλλο από τα glazed donut nails. Πρόκειται για το nail art που έκανε trend η Hailey Bieber και αφορά off white νύχια με ιριδίζον φινίρισμα. Επειδή, όμως, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» είναι πολύ μπροστά υιοθέτησε την τάση with a twist.

Η Δανάη επέλεξε ένα ροζ βερνίκι με ιριδίζον φινίρισμα, αλλά έβαλε και τη δική της πινελιά. Μια τελίτσα (aka dot) σε κόκκινο χρώμα σε κάθε νύχι. Αλήθεια, δεν είναι super girly και chic το συγκεκριμένο μανικιούρ; Για μένα, είναι η τέλεια επιλογή για αυτήν τη μεταβατική εποχή γιατί περιέχει χρώμα αλλά όχι έντονο, που να θυμίζει καλοκαίρι. Είναι τόσο, όσο!

Πώς θα κάνεις μόνη σου glazed donut nails

Το αγαπημένο μανικιούρ των celebrities – το έχει κάνει η Hailey Bieber, η Δανάη Παππά και τώρα η Δανάη Μπάρκα- μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Χρησιμοποίησε ως πρώτο βήμα base coat και μετά ένα off-white βερνίκι ή ένα ροζ -αν θέλεις λίγο χρωματάκι- σε όλη την επιφάνεια του νυχιού σου. Αφού στεγνώσει, πέρασε τα νύχια με ένα διάφανο βερνίκι.

https://www.instagram.com/p/Cf7LorhDnzF

Συνέχισε με λευκή, shimmer σκιά για να δώσει αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα στο nail art σου και θα έχεις δημιουργήσει μόνη σου το τέλειο μανικιούρ.