10 υπέροχα nail art για σένα που αγαπάς τα οβάλ νύχια

Μαρία Ροδίτη
10 υπέροχα nail art για σένα που αγαπάς τα οβάλ νύχια

Αν έψαχνες ιδέες για το επόμενο μανικιούρ στα οβάλ νύχια σου, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

New week, new goals! Και θα ξεκινήσω αυτήν την εβδομάδα με ένα από τα βασικά beauty goals όλων μας, που δεν είναι άλλο από τα περιποιημένα άκρα. Πόσο πιο όμορφη εικόνα να αντικρύσεις πάνω σε μια γυναίκα από όμορφα νύχια, χωρίς πετσάκια και με ένα super chic nail art;! Νομίζω ότι συμφωνείς μαζί μου.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα και να εστιάσουμε στα οβάλ νύχια. Σε ένα σχήμα νυχιών που κολακεύει πολύ τα δάχτυλα, τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά, αναβαθμίζοντας αυτόματα το κάθε μανικιούρ. Είσαι έτοιμη, λοιπόν, για nail inspo σε οβάλ σχήμα νυχιών;

FrenchMania! Ένας κατατοπιστικός οδηγός με τα πιο hot γαλλικά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις

Oval nails σημαίνει… new addiction

Πριν δούμε μαζί τα πιο κομψά, φουτουριστικά, minimal αλλά σίγουρα κομψά μανικιούρ για οβάλ νύχια, πρέπει να ξέρεις το εξής: τα οβάλ νύχια μπορούν να είναι και κοντά, αλλά και μακριά. Εξαρτάται καθαρά τι αρέσει σε εσένα και από εκεί και πέρα ζητάς στη μανικιουρίστ να σου φτιάξει το σχήμα.

Αν ρωτάς εμένα; Σου το έχω ξαναπεί… Είμαι fan των κοντών νυχιών και γιατί με διευκολύνουν στην καθημερινότητά μου, αλλά και γιατί τα θεωρώ πιο elegant. Ειδικά, μάλιστα, αν θέλεις να κάνεις ένα extravagant nail art, τότε καλύτερα να επιλέξεις οβάλ κοντά νύχια. Θα φαίνεται πιο σωστό και όμορφο στο μάτι το αποτέλεσμα.

Τρέχα τώρα στην gallery να δεις τα 10 πιο wow nail art για οβάλ νύχια που βρήκα κάνοντας ατελείωτο scroll στο Instagram feed μου.

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μόνη σου οβάλ νύχια, δες και το παρακάτω βίντεο. Μια λίμα θα χρειαστείς και τις σωστές κινήσεις. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο!