Patent nails: Η πιο glam υφή γίνεται φθινοπωρινή τάση στα νύχια

Μαρία Ροδίτη
Patent nails: Η πιο glam υφή γίνεται φθινοπωρινή τάση στα νύχια

Τα patent nails είναι μεγάλο trend κι ετοιμάσου να κάνεις μανικιούρ που μοιάζει με το δέρμα από το λουστρίνι.

 

Οι αποχρώσεις που θα επικρατήσουν στα νύχια και αυτό το φθινόπωρο είναι οι κλασικές: μπορντό, μπλε, μαύρο, καφέ, κυπαρισσί και όλα τα σκούρα χρώματα. Άλλωστε, μαζί με τον καιρό που αλλάζει και γίνεται μουντός όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο φθινόπωρο, το ίδιο ισχύει και με τα ρούχα και τα μανικιούρ μας.

Στα nail art, ωστόσο, πάντα υπάρχουν νέες τάσεις και προσθήκες για να γίνεται το ενδιαφέρον μας ακόμα μεγαλύτερο όταν επισκεπτόμαστε τη μανικιουρίστ μας. Τι θα επικρατήσει, λοιπόν, το φθινόπωρο; Τα patent nails ή αλλιώς τα νύχια που έχουν το εφέ του δέρματος από λουστρίνι.

Τα Half-Moon Nails επέστρεψαν – 10 μανικιούρ που κολακεύουν και κοντά και μακριά νύχια

Γίνε trendsetter και κάνε ASAP patent nails

Το φθινόπωρο φοράμε κατά κόρον oversized σακάκια, καμπαρντίνες, αδιάβροχα και μποτάκια είτε σε ματ δέρμα, είτε σε δέρμα από λουστρίνι. Όλα αυτά, λοιπόν, κάνουν το τέλειο combo και μοναδική αντίθεση με τα patent nails.

https://www.instagram.com/p/CKwgOYTMlby

Κι αν αναρωτιέσαι σε τι αποχρώσεις μπορείς να κάνεις patent nails, η απάντηση είναι… σε όποια θέλεις. Από βαθύ μπορντό και crocodile green, μέχρι μαύρο και σοκολατί, όποιο color trend κι αν επιλέξεις σε patent εφέ, θα είναι τέλειο.

Για να πάρεις ιδέες check την gallery και δες 10 patent nail art που θα σε βάλουν σε πειρασμό να δοκιμάσεις. Κράτα και τα απαραίτητα screenshots για να δείξεις στη nail artist σου ακριβώς τι θέλεις.

Πώς θα κάνεις μόνη σου patent nails

Είναι πάρα πολύ απλό να κάνεις μόνη σου στο σπίτι patent nails. Το μόνο που χρειάζεσαι – εκτός από το να βάψεις τα νύχια σου σε μια φθινοπωρινή απόχρωση- είναι ένα top coat που να γυαλίζει αρκετά.

Έτσι, θα δημιουργήσεις αυτό το γυαλιστερό- που μοιάζει και λίγο με vinyl εκτός από λουστρίνι- εφέ και θα έχεις το πιο glam και συγχρόνως chic μανικιούρ.