Μαύρο eyeliner & κόκκινο κραγιόν: Η Δέσποινα Καμπούρη με το πιο διαχρονικό και κομψό make up combo

Μαρία Ροδίτη
Μαύρο eyeliner & κόκκινο κραγιόν: Η Δέσποινα Καμπούρη με το πιο διαχρονικό και κομψό make up combo

Η Δέσποινα Καμπούρη άφησε «ήσυχο» το hair look της επιτρέποντας στο μαύρο eyeliner και το κόκκινο κραγιόν να ξεχωρίσουν στην εμφάνισή της.

Καθημερινά στις 10.50 η Δανάη Μπάρκα μάς λέει «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Στο πλευρό της έχει τον Άρη Καβατζίκη, τον Γιώργο Κρικοριάν και τη δική μας, Δέσποινα Καμπούρη, η οποία φροντίζει πάντα να πραγματοποιεί super chic εμφανίσεις, τόσο στιλιστικά όσο και στα beauty looks της. Η Δέσποινα, άλλωστε, είναι λάτρης του minimal και του κλασικού κι ένα scroll στο Instagram της, αλλά και στις εμφανίσεις της on camera, αρκεί για να το καταλάβεις.

Τι έκανε αυτήν τη φορά η δημοσιογράφος του «Πάμε Δανάη!» αλλά και blogger του Queen.gr; Επέλεξε τον all-time classic συνδυασμό του μαύρου eyeliner με το κόκκινο κραγιόν.

Super hot τα καλοσχηματισμένα και πλούσια φρύδια – Beauty Inspo η Δέσποινα Καμπούρη

Κόκκινα χείλη, εντυπωσιακό βλέμμα και minimal αλογοουρά

Φορώντας μαύρο top με jean παντελόνι – ένα απλό αλλά πάντα κομψό σύνολο- η Δέσποινα Καμπούρη απογείωσε το look της με το πιο διαχρονικό μακιγιάζ που… ποτέ δεν χάνει: μαύρο eyeliner με κόκκινο κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/CjFhep0j3an

Η δημοσιογράφος αφέθηκε στα χέρια της make up artist του MEGA, Μένιας Χαρίτου, και εμφανίστηκε on air με λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner πάνω από σκιά σε μπεζ-χρυσή απόχρωση, καλοσχηματισμένα φρύδια και έντονο κόκκινο κραγιόν. Τα μαλλιά της έπιασε η Δέσποινα Καμπούρη σε μεσαίου ύψους αλογοουρά με λίγο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού δημιουργώντας έτσι το απόλυτο all-day beauty look. Γιατί και στη δουλειά μπορείς να πας με αυτό το look, και να συνεχίσεις σε ένα after work drink, αλλά και να βγεις για το ποτό σου το βράδυ.

Shopping time

Κι επειδή… πάντα υπάρχει χρόνος και διάθεση για beauty shopping, στην παρακάτω gallery θα βρεις τα 5 πιο ωραία μαύρα eyeliners αλλά και τα 5 πιο σταθερά κόκκινα κραγιόν, που θα σου χαρίσουν εντυπωσιακά looks σαν της Δέσποινας Καμπούρη.

Καλά ψώνια και πάντα... με στυλ!