Πάμε Δανάη ξανά από τον Σεπτέμβρη!

Δέσποινα Καμπούρη
Πάμε Δανάη ξανά από τον Σεπτέμβρη!

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν -πάλι- όλα! 

24 Αυγούστου θα πήγαινα πρώτη φορά στο Studio Foss για να συναντήσω τη Δανάη, τον Άρη και τον Γιώργο, να γνωρίσω την ομάδα του «Πάμε Δανάη» και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία της εκπομπής.

Είχα ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Ένιωθα σαν πρωτάκι που πάει πρώτη μέρα στο δημοτικό. Μετά από τόσα χρόνια αποχής από την TV πίστευα ότι θα δυσκολευτώ να ενσωματωθώ στην ομάδα, ότι είχα ξεχάσει τη δουλειά, ότι μπορεί κάποιοι να μη με συμπαθούν ή να μη τους συμπαθήσω εγώ… Ήμουν ένα ψάρι έξω από τα νερά του και σχεδόν πίστευα ότι ίσως να έκανα λάθος γι’ αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσα στον εαυτό μου.

Κι αν κάτι δεν πάει καλά; Κι αν εγώ δεν είμαι έτοιμη;

Τελικά, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, καταφέραμε να γίνουμε μια δεμένη ομάδα. Όλον αυτόν τον καιρό έκανα πράγματα που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στην τηλεόραση και προπαντώς τα έκανα χωρίς τύψεις και ενοχές, χωρίς το άγχος να «προστατέψω» την τηλεοπτική μου εικόνα. Δε φοβήθηκα ούτε λεπτό να πάρω μέρος σε challenge, να παίξω σε σκετσάκια, να χορέψω και να τραγουδήσω σε μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Κι όλα αυτά γιατί ένιωθα ένα με την ομάδα μου. Οι «συμπαίκτες» μου με γέμισαν ασφάλεια. Γιατί η Δανάη έδωσε τον ρυθμό και τον έδωσε απλόχερα! Έκανα wake board, χόρεψα ζεϊμπέκικο, έκανα μπαλέτο, κρεμάστηκα από πανιά, πέταξα σε προσομοιωτή ελεύθερης πτώσης, έπαιξα τένις, έκανα αναρρίχηση, έφτιαξα σούσι, έτρεξα σε πίστα Survivor, έπαιξα bowling, έκανα τοξοβολία…

Δε θέλω να φανώ κοινότοπη ούτε υπερβολικά ρομαντική, αλλά μια αγαπημένη και δεμένη ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα. Κι εγώ νιώθω τόσο τυχερή και ευλογημένη για τη ζεστή αγκαλιά που πήρα μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση.

despoina2.jpg

Κι αυτό το χρωστάω στο Mega, στη Μαίρη Κούσουλα, τη Δανάη, τον Άρη και τον Γιώργο.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι το μετά και το σήμερα. Κι εγώ απλώς νιώθω τυχερή και ευγνώμων που γνώρισα αυτούς τους συνεργάτες και ζήσαμε μαζί τόσο όμορφες στιγμές σε μία δύσκολη τηλεοπτική πραγματικότητα όπου δεν είναι όλα -πάντα- ρόδινα, όπως και σε καμία δουλειά άλλωστε.

despoina1.jpg

Πάμε για την επόμενη σεζόν, και πάμε με αγάπη, έμπνευση, δημιουργικότητα, κέφι και ενότητα!

DESPOINA3.jpg

Πάμε Δανάη από τον Σεπτέμβρη!

Καλές διακοπές με υγεία και αγάπη!

Περιμένω τα μηνύματά σας στο Instagram!