Το hack του TikTok που θα σε κάνει να καταλάβεις αν σου ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Το hack του TikTok που θα σε κάνει να καταλάβεις αν σου ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά
Instagram: @taylor_hill

Σκέφτεσαι να πεις «αντίο» στα μακριά μαλλιά, αλλά διστάζεις; Δοκίμασε το hack του TikTok και πάρε τη σωστή απόφαση.

Τα περισσότερα κορίτσια με πολύ μακριά μαλλιά δεν λένε να τα αποχωριστούν. Τα θεωρούν στοιχείο της θηλυκότητάς τους, signature στοιχείο της εμφάνισής τους και τα αγαπούν πολύ. Είναι κι εκείνες οι γυναίκες, όμως, που είναι πιο ανοικτές στις τολμηρές αλλαγές. Που θέλουν να δοκιμάσουν, αλλά… έρχεται κάπου εδώ αυτό το αλλά.

«Θα μου ταιριάζει αν κόψω τα μαλλιά μου καρέ;», «πώς θα είμαι μετά από μια τόσο μεγάλη αλλαγή;»… Αν όλα αυτά τελευταία περνούν από το μυαλό σου και σκέφτεσαι έντονα να πεις «αντίο» στα μακριά μαλλιά, το BeautyTok είναι αυτό που χρειάζεσαι. Στην πλατφόρμα του TikTok κυκλοφορεί τελευταία το απόλυτο hack που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν πραγματικά θα σε κολακεύουν τα κοντά μαλλιά.

Wedding vibes – 8 νυφικά χτενίσματα ιδανικά για κοντά μαλλιά

Το TikTok hack για να καταλάβεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά

Σύμφωνα με την beauty lover και TikToker, Amy Chang, τα μόνα υλικά που χρειάζεσαι για να καταλάβεις αν θα σου ταιριάζει ένα κοντό κούρεμα είναι 2 μολύβια και μια μεζούρα. Η διαδικασία έχει ως εξής: Τοποθέτησε το ένα μολύβι οριζόντια και ακριβώς κάτω από το πηγούνι σου και το άλλο δίπλα στο μάγουλο και κάτω από το αυτί, κάθετα, δημιουργώντας μια γωνία 90 μοιρών.

Στη συνέχεια, μέτρησε με τη μεζούρα πόσο μακριά είναι το μολύβι από τη βάση του αυτιού σου μέχρι το σημείο στο οποίο συναντώνται και τα δύο μολύβια. Σύμφωνα με την Chang, αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 5 εκατοστά, τότε καλύτερα να διατηρήσεις μακριά τα μαλλιά σου.

Αν η απόσταση είναι μικρότερη από 5 εκατοστά, τότε ναι! Κόψε κοντά τα μαλλιά σου και δεν θα χάσεις.

Έτοιμη για hair inspo;

Τι μπορείς να κάνεις, όμως, στα μαλλιά σου αν αποφασίσεις να τα κόψεις κοντά; Μακρύ ή κοντό καρέ αλλά και pixie cut! Είσαι έτοιμη για το απόλυτο φθινοπωρινό Inspo στην παρακάτω gallery; Ξεκίνα το scroll και μην ξεχάσεις το screenshot.