Pixie cut: Το κούρεμα που θα αναδείξει τον δυναμισμό σου τονίζοντας υπέροχα τα ζυγωματικά

Μαρία Ροδίτη
Pixie cut: Το κούρεμα που θα αναδείξει τον δυναμισμό σου τονίζοντας υπέροχα τα ζυγωματικά
Matteo Valle/IMAXTREE.COM

Το pixie cut για ακόμη μια σεζόν βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot τάσεις και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις.

Κάθε σεζόν προκύπτουν νέες τάσεις ομορφιάς βάζοντάς μας στο τρυπάκι να τις ανακαλύψουμε, είτε απλά χαζεύοντας τις σελίδες κάποιου έντυπου ή online περιοδικού, είτε δοκιμάζοντάς τις πάνω μας. Και εντάξει όταν αυτές οι τάσεις είναι «βατές» και καθόλου τολμηρές- αναφέρομαι στα μαλλιά στην προκειμένη περίπτωση.

Αν, όμως, προκύπτουν πιο δυναμικές τάσεις, εκεί τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Να το τολμήσω ή όχι; Πώς θα είμαι; Κι αν δεν μου αρέσει; Όλα αυτά περνούν από το μυαλό σου, ειδικά αν έχεις πέσει πάνω στα πιο ξεχωριστά και κομψά pixie cut κουρέματα.

6 celebrities που τόλμησαν το pixie cut και θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις κι εσύ

Pixie cut; Ναι και πάλι ναι!

Εγώ θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς και να κάνεις μια αλλαγή, πάντως. Φθινόπωρο έρχεται, η ανανέωση επιβάλλεται για να νιώσεις κι εσύ ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση και το pixie cut είναι ακριβώς το κούρεμα που χρειάζεσαι. Κι αυτό, γιατί όσο δυναμική κι αν είσαι, το pixie θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τον υπάρχοντα δυναμισμό σου, θα σε αφήνει αξέχαστη σε όποιον σε βλέπει, αλλά συγχρόνως θα τονίσει υπέροχα τα ζυγωματικά και κάθε σημείο του προσώπου σου.

https://www.instagram.com/p/CclFGj9M2z-

Άσε που δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αν θα σου ταιριάζει, καθώς υπάρχει πραγματικά ένα pixie cut για όλες μας. Το είχε επιβεβαιώσει στο Queen.gr και ο hairstylist, Πάνος Καλλίτσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα pixie cut είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Η άποψή μου είναι ότι κάθε γυναίκα πρέπει έστω και μία φορά στη ζωή της να δοκιμάσει το pixie cut. Πρέπει, όμως, να της το κάνει ένας πολύ έμπειρος κομμωτής. Αυτό είναι προϋπόθεση. Και, βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το pixie cut δεν είναι το αντρικό κούρεμα. Το αναφέρω, διότι πολλές κυρίες μού το χαρακτηρίζουν έτσι. Τα pixie cut είναι μαλακά κουρέματα και προσαρμόζονται στο κάθε κεφάλι».

Τα πιο ωραία pixie cut της σεζόν

Ψάχνοντας στο Instagram – που είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές τάσεων ομορφιάς- μπορείς να βρεις δεκάδες pixie cut. Από πολύ κοντά, με όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού μέχρι πιο μακριά ή πιο edgy. Παρακάτω θα δεις 10 υπέροχα pixie κουρέματα που σίγουρα… θα σε βάλουν σε πειρασμό.

ruby_rose.jpg

Με έντονη χωρίστρα στο πλάι, αυτό το pixie cut είναι συγχρόνως edgy και μαλακό.

https://www.instagram.com/p/CZ568_dLC7d

Ένα midi pixie για σένα που φοβάσαι να τολμήσεις κάτι πολύ ακραίο.

https://www.instagram.com/p/B_DKb8ghLOz

Ένα πολύ σύγχρονο mullet pixie, αλλά συνάμα και πολύ ανατρεπτικό.

https://www.instagram.com/p/BcPtEMlA2Om

Το απόλυτο smooth, αλλά ταυτόχρονα και έντονο pixie που με το πλατινέ ξανθό χρώμα του κάνει ξεκάθαρα statement.

https://www.instagram.com/p/CE72uOdBkYO

Το πιο αέρινο, soft και μαλακό pixie cut ever!

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμα 5 υπέροχα pixie cut.