Academy Museum Gala 2022: Τα clean χτενίσματα & τα smoky eyes ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές

Μαρία Ροδίτη
Academy Museum Gala 2022: Τα clean χτενίσματα & τα smoky eyes ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές
Selena Gomez arrives at the second annual Academy Museum gala at the Academy Museum of Motion Pictures on Saturday, Oct. 15, 2022, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Jessica Chastain, Lily Collins, Kaia Gerber και άλλες stars περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Academy Museum Gala 2022 δίνοντάς μας το απαραίτητο beauty inspo για τις πιο glam εμφανίσεις του χειμώνα.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars στα red carpets μεγάλων events της Αμερικής… συνεχίζονται. Το βράδυ του Σαββάτου (15/10) είχαμε ένα ακόμη λαμπερό γεγονός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Los Angeles με τις celebrities να δίνουν το παρόν και σε εμάς το απαραίτητο beauty inspo.

Τo Academy Museum Gala 2022 πραγματοποιήθηκε με τη δεύτερη ετήσια εκδήλωση να γιορτάζει διακεκριμένους επαγγελματίες από τον χώρο του θεάματος, αλλά και να συγκεντρώνει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας.

Academy Museum Gala 2022: Οι πιο λαμπερές red carpet εμφανίσεις της δεύτερης ετήσιας εκδήλωσης

Τα εγκαίνια του Μουσείου της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και η δεύτερη ετήσια εκδήλωση

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια του Μουσείου Κινηματογράφου της Αμερικανικής Ακαδημίας είχαν προαναγγελθεί για τα τέλη του 2019-αρχές του 2020, αλλά προέκυψε η πανδημία του κορονοϊού, τα πάντα «πάγωσαν» και η λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε τελικά πριν έναν χρόνο.

Στόχος του Μουσείου είναι να φέρει το κοινό πιο κοντά στην ιστορία, την επιστήμη και τον πολιτιστικό αντίκτυπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, αλλά και να τιμήσει με βραβεία όσους stars έχουν ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στη μεγάλη οθόνη. Όπως κι έγινε το βράδυ του Σαββάτου (15/10).

Μεταξύ άλλων, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Miky Lee, ο σκηνοθέτης Steve McQueen και η ηθοποιός Tilda Swinton τιμήθηκαν για την εντυπωσιακή δουλειά τους στον κινηματογράφο, ενώ η Julia Roberts τιμήθηκε με το Icon Award ως αναγνώριση της μακρόχρονης καριέρας της.

Τα εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Φυσικά, πλήθος celebrities παρευρέθηκαν στο Academy Museum Gala 2022 ξεχωρίζοντας τόσο με τα gowns που επέλεξαν να φορέσουν όσο και με τα beauty looks τους. Τι πρωταγωνίστησε; Τα smoky eyes και τα clean χτενίσματα, δηλαδή εκείνα χωρίς υπερβολές και όγκους.

Η Selma Blair, η Alexandra Daddario, η Kaia Gerber και η Mindy Kaling ήταν μόνο μερικές από τις διάσημες κυρίες που επέλεξαν smoky eyes και super chic χτενίσματα. Θαύμασέ τις στην gallery και πάρε ιδέες κι εσύ για τα χειμερινά looks σου.