Water waves: Τα βήματα για να πετύχεις το hot χτένισμα που κάνουν οι stars στο κόκκινο χαλί

Μαρία Ροδίτη
Water waves: Τα βήματα για να πετύχεις το hot χτένισμα που κάνουν οι stars στο κόκκινο χαλί

Πώς θα κάνεις water waves

@meganfox

Θέλει λίγο κόπο από σένα για να κάνεις water waves στα μαλλιά σου, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι stars του Hollywood που επιλέγουν ένα συγκεκριμένο χτένισμα για τις επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί: τα water waves. Η Zendaya, η Megan Fox, η Jennifer Lopez και η Kristen Stewart είναι μερικές από τις celebrities που έχουν αγαπήσει αυτό το low-key hairstyle κι εμείς- με τη σειρά μας- έχουμε φαγωθεί να το αντιγράψουμε.

Θα μου πεις… γιατί. Διότι τα water waves θυμίζουν τους χαλαρούς κυματισμούς που δημιουργούνται στα μαλλιά όταν βγαίνεις από την πισίνα ή τη θάλασσα, φέρουν μαζί τους το καλοκαίρι και είναι τόσο μα τόσο sexy.

Backstage Stories: Tα μυστικά των λαμπερών editorials από τη Χαρά Παπανικολάου

Water waves… σε κάθε περίσταση

Τα water waves είναι υπέροχοι κυματισμοί στα μαλλιά, που μοιάζουν σαν να μην τους έχει αγγίξει κανείς. Σαν να έχουν γίνει εντελώς φυσικά, όπως συμβαίνει το καλοκαίρι όταν βγαίνεις από τη θάλασσα. Και αν κρίνουμε από τις Hollywood stars, το εν λόγω χτένισμα είναι τέλειο για κάθε περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CYRxkYJPStu

Είτε είσαι καλεσμένη σε ένα πάρτι, είτε σε γάμο, είτε σε βάφτιση – ακόμα και για καφέ να θέλεις να πας- μπορείς να κάνεις water waves. Βέβαια… Εδώ ίσως να σε απογοητεύσω λίγο, διότι τα water waves απαιτούν αρκετή ώρα προετοιμασίας. Όμως, αξίζουν τον κόπο.

Πώς θα κάνεις water waves

Το απόλυτο εργαλείο για να πετύχεις τα water waves είναι η λεπτή πρέσα ισιώματος. Ξεκίνα, λοιπόν, χωρίζοντας τα μαλλιά σου σε τούφες χοντρές, πιάσε μία-μία τούφα και τύλιξέ τη από τη ρίζα προς τις άκρες για να δημιουργήσεις όγκο στη ρίζα. Στρίψε το ισιωτικό προς την αντίθετη κατεύθυνση και κατέβασέ το προς τα κάτω 1-2 πόντους. Επανάλαβε αυτήν την κίνηση μέχρι να φτάσεις στις άκρες των μαλλιών σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις water waves με ψαλίδι μαλλιών ακολουθώντας ξανά τα παραπάνω βήματα. Προτού, όμως, ξεκινήσεις να κάνεις water waves, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα λαδάκι στα μαλλιά ή ένα σπρέι θερμοπροστασίας, ώστε να μην προκαλέσεις φθορά στην τρίχα από τη θερμότητα.

Αν, βέβαια, έχεις εκ φύσεως κατσαρά ή σπαστά μαλλιά, άπλωσε απλώς μια κρέμα για μπούκλες και άσε τα να στεγνώσουν φυσικά.