Patches + Concealers: Τα πιο «ψαγμένα» δίδυμα που συνεργάζονται για τέλειο αποτέλεσμα στα μάτια

Patches + Concealers: Τα πιο «ψαγμένα» δίδυμα που συνεργάζονται για τέλειο αποτέλεσμα στα μάτια

Μόνο το concealer σου δεν αρκεί για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στα μάτια σου. Γι’ αυτό ταιριάξαμε τα αγαπημένα μας concealers με τα σωστά eye patches, Και σου τα παρουσιάζουμε. Θα σε ενθουσιάσουν…

Υπάρχουν πρωινά που ξυπνάμε και η όψη μας στον καθρέφτη δεν μας τρομάζει. Υπάρχουν ωστόσο και πρωινά, που ό, τι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να βελτιώσουμε αυτό που συμβαίνει γύρω από τα μάτια μας. Πρηξίματα, μαύροι κύκλοι, έντονες γραμμές, θαμπή όψη… Έχει συμβεί σε όλες μας, και η πρώτη κίνηση που κάνουμε είναι να βάλουμε κρέμα ματιών και concealer. Δεν αρκεί όμως…

Εκείνες τις ημέρες, τα μάτια μας και η ευαίσθητη περιοχή γύρω από αυτά, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και μακιγιάζ. Γι’ αυτό τα eye patches σε συνδυασμό με concealer είναι μονόδρομος. Τα επιθέματα ματιών, περιέχουν συμπυκνωμένα όλα τα συστατικά που χρειάζονται τα μάτια σου, είτε αυτό είναι αναζωογόνηση, λάμψη κοκ.

Hey girl! Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα θα λατρέψεις αυτές τις μάσκες

Ποια επιθέματα όμως πρέπει να χρησιμοποιήσεις και σε συνδυασμό με ποια concealers; Εδώ ερχόμαστε εμείς, που έχουμε δοκιμάσει και συνδυάσει τα πάντα για να σου προτείνουμε το τέλειο δίδυμο, για τις δικές σου ανάγκες. Παρακάτω θα τα βρεις όλα και σου προτείνουμε να τα βάλεις στη beauty shopping list σου άμεσα.

Για φρέσκια όψη

LA ROCHE POSAY, TOLERIANE TEINT PINCEAUX + PATCHOLOGY, FLASHPATCH 5 MINUTE HYDROGEL EYE PATCHES

fresh.png

Tα Patchology patches δροσίζουν και ενυδατώνουν άμεσα, προετοιμάζοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών για μακιγιάζ. Έπειτα, το Toleriane concealer έρχεται να γίνει ένα με το δέρμα και να καλύψει τις ατέλειες και τα σημάδια της κούρασης.

Για λαμπερό αποτέλεσμα

EMBRYOLISSE, SOIN CORRECTEUR ANTI-CERNES + PIXI, BEAUTIFEYE VITAMIN-C & LICORICE

gloomy.png

Τα τονωτικά patches me βιταμίνη C, γλυκόριζα και τζίνσενγκ επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Έπειτα, το Embryolisse concealer έρχεται να καλύψει τις σκιές και να δώσει επιπλέον Glow effect στο θαμπό βλέμμα.

Luxury Lip Care: Τα πολυτελή lip balm που αξίζει να πάρεις για να «κακομάθεις» τα χείλη σου

Για αποτέλεσμα lift

L’ORÉAL PARIS, INFAILLIBLE 24H MORE THAN CONCEALER + WISHFUL, EMPOWERED EYE LIFT & CONTOUR DOUBLE PEPTIDE HYDROGEL EYES MASKS

lift.png

Τα αναζωογονητικά patches με αναζωογονητική ορχιδέα, επανορθωτικά πεπτίδια, ενυδατικό έλαιο γλυκού αμυγδάλου και καταπραϋντικό τριαντάφυλλο χαρίζουν άμεση τόνωση στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια, το L’ Oreal Paris concealer καλύπτει, φωτίζει και διορθώνει για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα lift.

Για μάτια χωρίς πρηξίματα

MAC, STUDIO FIX 24-HOUR SMOOTH WEAR CONCEALER + MILK MAKEUP, COOLING WATER EYE PATCHES

puff.png

Τα cooling patches δροσίζουν άμεσα την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα πρηξίματα και χαρίζοντας πλούσια, εντατική ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών. Έπειτα, το MAC concealer χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα και άψογο αποτέλεσμα, ως και για 24 ώρες.

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις eye patches με λεμόνι για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

Για πιο νεανική όψη

MAYBELLINE NEW YORK, INSTANT ERASER AGE REWIND CONCEALER + YOUTH LAB., PEPTIDES SPRING HYDRA-GEL EYE PATCHES_30 PAIRS

youth.png

Τα αντιγηραντικά Patches με πεπτίδια, διορθώνουν και καταπολεμούν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Στη συνέχεια, το Maybelline New York concealer καλύπτει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει ένα πιο λείο, νεανικό αποτέλεσμα.