Luxury Lip Care: Τα πολυτελή lip balm που αξίζει να πάρεις για να «κακομάθεις» τα χείλη σου

Luxury Lip Care: Τα πολυτελή lip balm που αξίζει να πάρεις για να «κακομάθεις» τα χείλη σου

Ναι, είναι πιο ακριβά από αυτά που έχεις συνηθίσει αλλά αξίζουν και το τελευταίο cent… όπως ακριβώς και τα χείλη σου.

Το lip balm είναι ένα από τα προϊόντα στα οποία δεν επενδύουμε μεγάλο μέρος του beauty budget μας. Είναι ωστόσο ένα προϊόν που χρησιμοποιούμε καθημερινά και μπορεί να σώσει τα χείλη αλλά και τη διάθεσή μας. Σκέψου πόσο πιο υποφερτό θα γινόταν ένα βαρετό meeting, αν έβαζες στα χείλη σου μια super luxurious φόρμουλα; Πέρα από αυτό όμως, τα lip balm δεν είναι απλά ενυδατικά προϊόντα.

N-21-emn-F16-006.jpg

Οι συνθέσεις τους είναι λαχταριστές και λειαίνουν τα χείλη, τα προετοιμάζουν για τα lip looks και τα κραγιόν σου, φροντίζουν τη θρέψη τους ώστε να μην «σκάνε» τον χειμώνα. Είναι πολυχρηστικά προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσεις και σήμερα θα σου μιλήσουμε για τα δέκα καλύτερα, που αξίζουν και το τελευταίο cent.

Just take our money! Αυτά είναι τα πιο ακριβά κραγιόν στα οποία πραγματικά αξίζει να επενδύσεις

Οι συνθέσεις τους περιέχουν έλαια και θρεπτικά συστατικά και οι συσκευασίες τους είναι μικρά κοσμήματα για την τσάντα μας. Εμείς τα έχουμε δοκιμάσει όλα και σου εγγυόμαστε ότι θα τα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή που θα νιώσεις την απαλότητα στα χείλη σου. Enjoy queen!

LANEIGE, LIP TREATMENT

LANEIGE-LIP-TREATMENT.png

Ένα πρωτοποριακό balm περιποίησης, που χαρίζει στα χείλη λεία, πιο γεμάτη όψη, τονίζει το φυσικό τους χρώμα και ενισχύει τον όγκο.

FRESH, SUGAR MINT RUSH LIP TREATMENT

FRESH-SUGAR-MINT-RUSH-LIP-TREATMENT.png

Super fresh lip balm, με ζάχαρη (το εμβληματικό συστατικό της Fresh) και πέντε θρεπτικά έλαια από: Σπόρους φραγκοστάφυλου, κουκούτσια σταφυλιού, λιμνανθές, αβοκάντο και σπόρους τζοτζόμπα. Περιέχει ακόμα βιταμίνες C και E για maximum ενυδάτωση και προστασία όλη μέρα.

PAT MCGRATH LABS, LIP FETISH SHEER COLOUR LIP BALM

PAT-MCGRATH-LABS-LIP-FETISH-SHEER-COLOUR-LIP-BALM.png

Lip balm εμπλουτισμένο με καταπραϋντικούς ενυδατικούς παράγοντες, βιταμίνες και αντιοξειδωτκά στοιχεία που θρέφουν σε βάθος την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών και την προετοιμάζουν για κάθε lip look.

Trending! Τα δαμασκηνί χείλη είναι η απόλυτη goth-chic τάση της σεζόν

CHANEL, ROUGE COCO BAUME

CHANEL-ROUGE-COCO-BAUME.png

Πολυτελές Lip balm, με πλούσια ενυδατικά στοιχεία που ενυδατώνει σε βάθος την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών, λειαίνει και αφήνει βελούδινη αίσθηση.

BYREDO, LIP BALM

BYREDO-LIP-BALM.png

Lip balm με σύνθεση που αποτελείται από 99.8% φυσικά συστατικά. Θρέφει και περιποιείται τα χείλη σε βάθος, αφήνοντάς τα απαλά και λεία, έτοιμα να δεχτούν όποιο χρώμα και αν επιλέξεις.

ESTÉE LAUDER, PURE COLOR ENVY CRYSTAL LIP BALM

ESTEE-LAUDER-PURE-COLOR-ENVY-CRYSTAL-LIP-BALM.png

Lip balm εμπλουτισμένο με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, και με έμπνευση από την ισχυρή ενέργεια των κρυστάλλων. Αναζωογονεί τα χείλη και τα γεμίζει ενυδάτωση και εκτυφλωτική λάμψη.

MAC, GLOW PLAY LIP BALM

MAC-GLOW-PLAY-LIP-BALM.png

Σούπερ λαμπερό Lip balm, με ενυδατικά συστατικά που περιποιούνται τα χείλη και τους χαρίζουν ζουμερή γυαλάδα αλλά και πιο γεμάτη όψη.

Cult Classics: Αυτές είναι οι πιο cult αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις

LA MER, THE LIP BALM

LA-MER-THE-LIP-BALM.png

Luxurious lip balm, εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό σύμπλεγμα λιπιδίων που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανανέωση στα ξηρά χείλη.

DIOR, ROUGE DIOR FLORAL CARE LIP BALM REFILLABLE

DIOR-ROUGE-DIOR-FLORAL-CARE-LIP-BALM-REFILLABLE.png

Λαχταριστό lip balm, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, και εμπλουτισμένο με εκχύλισμα παιωνίας και άνθος ροδιού, προσφέρει 20 ώρες ενυδάτωσης αξιοποιώντας τη δύναμη της διπλής φροντίδας λουλουδιών.

SISLEY, CONFORT EXTRÊME NUTRITIVE LIP BALM

SISLEY-CONFORT-EXTREME-NUTRITIVE-LIP-BALM.png

Lip balm με άνυδρη σύνθεσή του δρα σαν προστατευτικό φιλμ ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις, και εμπλουτισμένη με έναν συνδυασμό πολύτιμων ελαίων: Φουντούκι, Δαμάσκηνο και Ηλιοτρόπιο, αλλά και βουτύρων Καριτέ και Kokum. Ανακουφίζει, ενυδατώνει, προστατεύει και περιποιείται βαθιά τα χείλη.

Το trick με το concealer για να κρύψεις τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη