Maroon nails: Η Δέσποινα Καμπούρη με την πιο fashion forward απόχρωση στο μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Maroon nails: Η Δέσποινα Καμπούρη με την πιο fashion forward απόχρωση στο μανικιούρ

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έκανε την πιο chic επιλογή για το φθινοπωρινό μανικιούρ της.

Μπορεί να έχουμε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, όμως η καθημερινότητά μας ήδη έχει μπει σε ρυθμούς φθινοπώρου. Η δουλειά «τρέχει» και το ίδιο συμβαίνει με τη μόδα και την ομορφιά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι και στα σύνολα και στις beauty επιλογές μας προτιμάμε πιο σκούρες αποχρώσεις. Αυτό σίγουρα ισχύει για τη Δέσποινα Καμπούρη, η οποία έκανε το πιο wow φθινοπωρινό μανικιούρ: maroon nails.

Μαύρο eyeliner & κόκκινο κραγιόν: Η Δέσποινα Καμπούρη με το πιο διαχρονικό και κομψό make up combo

Το fashion forward μανικιούρ της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη έβγαλε story στο Instagram από τον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε το νέο μανικιούρ της. Η δημοσιογράφος δεν επέλεξε το κλασικό μαύρο ή μπορντό που όλες κάνουμε συνήθως αυτήν την εποχή, αλλά μια πιο fashion forward απόχρωση που είναι και πολύ εντυπωσιακή. Ο λόγος για το maroon.

kampouri_nyxia.JPG

Πρόκειται για ένα χρώμα που «παίζει» ανάμεσα στο καφέ και το μπορντό, είναι βαθύ και πολύ ξεχωριστό. Και οπωσδήποτε καθόλου συνηθισμένο. Είναι πραγματικά η τέλεια πρόταση για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Nail inspo

Αν σου αρέσει η maroon απόχρωση, μπορείς να τη δοκιμάσεις στα νύχια σου και, μάλιστα, όχι μόνο στην απόλυτη μονοχρωμία, όπως η Δέσποινα Καμπούρη. Εννοείται πως μπορείς να κάνεις και nail art, είτε σε όλα τα νύχια, είτε μόνο σε μερικά.

Στην gallery θα βρεις 4 maroon nail art, τα οποία είναι ιδανικά και για κοντά και για μακριά νύχια και είμαι βέβαιη πως θα λατρέψεις. Scroll ASAP και μην ξεχάσεις τα screenshots για να δείξεις διάφορες ιδέες στη μανικιουρίστ σου.