Checkered nails είναι το πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ της σεζόν και έχουμε 10 υπέροχες προτάσεις

Μαρία Ροδίτη
Checkered nails είναι το πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ της σεζόν και έχουμε 10 υπέροχες προτάσεις

Τα checkered nails έχουν κατακλύσει το Instagram. Εσύ ακόμα να τα δοκιμάσεις;

Πριν μερικές ημέρες είχα μια κουβέντα με τη fashion editor του Queen.gr, τη Ναταλία Κατσακιώρη, για τις τάσεις της μόδας του χειμώνα που θα έρθει. Κάποια στιγμή μού λέει: «Καρό. Αυτό δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου φέτος. Επανέρχεται δυναμικά» κι έσπευσα να κατεβάσω τα χειμερινά για να δω τι καρό items έχω. Κι ευτυχώς βρήκα αρκετά.

Αμέσως μετά, όμως, έκανα έναν συνειρμό. Λέω «πάντα οι τάσεις στα ρούχα βρίσκουν έδαφος να εμφανιστούν και στις τάσεις ομορφιάς και πώς θα μπορούσε να ενταχθεί στο beauty το καρό; Μα, φυσικά, μέσα από τα νύχια». Ε, ναι, λοιπόν! Καλά κατάλαβες. Τα καρό σχέδια στα νύχια ή αλλιώς checkered nails είναι super hot και cool αυτήν τη σεζόν και ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις.

Swirl nails είναι το μανικιούρ που έρχεται από τα 70’s και μας αρέσει πολύ

Checkered nails είναι το πιο playful μανικιούρ

Checkered nails υπάρχουν για όλες! Και για εκείνα τα κορίτσια που αγαπούν τα extravagant μανικιούρ, αλλά και για εκείνα που θέλουν κάτι πιο διακριτικό. Για αυτό με ένα scroll στο Instagram θα βρεις full checkered nails, δηλαδή μανικιούρ καρό σε όλα τα νύχια, αλλά και συνδυαστικά.

Nail art, δηλαδή, που έχουν καρό σχέδιο σαν γραμμή γαλλικού μανικιούρ, που έχουν συνδυαστεί με floral στοιχεία, ή που «παίζουν» από γήινες μέχρι και πιο έντονες αποχρώσεις. Στην gallery θα δεις 10 υπέροχα checkered nail art για να πάρεις όλο το inspo που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου.

Πώς θα κάνεις μόνη σου checkered nails

Το πρώτο και βασικό για να κάνεις μόνη σου checkered nails είναι να επιλέξεις τα βερνίκια. Ένα χρώμα με το οποίο θα βάψεις όλη την επιφάνεια του νυχιού κι ένα άλλο για να σχηματίσεις το καρό. Ας πάρουμε ως παράδειγμα το άσπρο και το μαύρο που θα δεις και στο βίντεο.

Βάφεις, λοιπόν, όλη την επιφάνεια του νυχιού σε λευκό χρώμα, σε μια πλαστική επιφάνεια ρίχνεις μερικές σταγόνες μαύρου βερνικιού και από εκεί παίρνεις λίγη ποσότητα με ένα πολύ λεπτό πινέλο και σχηματίζεις στα νύχια σου μικρά τετράγωνα. Σίγουρα δεν είναι πανεύκολο, ούτε όμως και κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Χρειάζεται λίγος χρόνος και υπομονή για να φτιάξεις μόνη σου τα τέλεια καρό νύχια. Good luck, girl!